Μενού
  • Α-
  • Α+

Θα ήταν τραγικό και πολύ απίθανο ο Πρίγκιπας Χάρι να μη βρεθεί στο ύστατο χαίρε προς τον παππού του Πρίγκιπα Φίλιππο, αλλά τα όσα έχουν συμβεί σε ένα χρόνο ανάμεσα σε εκείνον και το Παλάτι, άφηναν ένα μικρό ερωτηματικό. Τελικά, ο Χάρι το έσβησε αυτό το ερωτηματικό και μέσα στο Σαββατοκύριακο ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στο Λονδίνο για να συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα την κηδεία του παππού του στις 17 Απριλίου.

Όπως επιβεβαίωσε το παλάτι, ο Χάρι θα σταθεί στο πλευρό της γιαγιάς του Ελισάβετ και της οικογένειας του, αλλά όχι μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ. Η Μαρκλ έμεινε στο Λος Άντζελες, καθώς βρίσκεται στους τελευταίους μήνες κύησης του δεύτερου παιδιού τους και οι γιατροί της της συνέστησαν να μην κάνει αεροπορικό ταξίδι. 

Η κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου θα γίνει με όλες τις δέουσες τιμές που επιτάσσει το βασιλικό πρωτόκολλο, αλλά θα υπάρχει σαφώς προσαρμογή σε αρκετά πράγματα ελέω covid-19, παρόλο που η Βρετανία μπήκε σε διαδικασία άρσης της καραντίνας. Όλη η επικήδεια τελετή θα γίνει μέσα στο κάστρο του Γουίνδσορ, όπου βρίσκεται ήδη η σορός του Φιλίππου μέσα στο φέρετρο. Το γεγόνος ότι ο Φίλιππος ετοιμαζόταν να γιορτάσει έναν αιώνα ζωής και 70 χρόνια υπηρεσίας του Στέμματος και του βρετανικού λαού, δίνει τη δυνατότητα στο Παλάτι να διοργανώσει μια κηδεία με μορφή γιορτής της ζωής και προσφοράς του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA