Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μέριλιν Μάνσον είναι μια καλλιτεχνική υπόσταση αρκετά ιδιαίτερη, που δημιουργεί στο μυαλό πολύ συγκεκριμένα πράγματα σχετικά με τις σκέψεις και την προσωπική του ζωή. Ίσως γι΄αυτό να μην προκαλεί τεράστια έκπληξη το τελευταίο τρίμηνο κατά το οποίο 3 γυναίκες της βιομηχανίας της υποκριτικής τον έχουν κατηγορήσει ανοιχτά για χρόνια κακοποίηση. Την αρχή έκανε η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, τη στήριξε στη συνέχεια η Ρόουζ ΜακΓκόουαν και τώρα είναι η σειρά για ηθοποιό του Game of Thrones.

Τόσο η Γουντ όσο και η ΜακΓκόουαν υπήρξαν ερωτικές σύντροφοι του Μάνσον. Η Γουντ είχε βρεθεί σε δικαστική ακρόαση πριν από μερικούς μήνες για ν/tag/game-thrones-0α καταθέσει ώστε να συνεισφέρει στην ψήφιση νομοθεσίας για τα σεξουαλικά εγκλήματα και εκεί είχε αναφέρει μια κακοποιητική εμπειρία που είχε από πρώην της, όμως δεν είχε προβεί σε αποκάλυψη ονόματος. Εν τέλει το έκανε εξηγώντας πως ο Μέριλιν Μάνσον ήταν ένας τοξικός άνθρωπος, την κακοποιούσε πνευματικά, σωματικά, σεξουαλικά, σε μια εποχή μάλιστα που εκείνη ήταν 18 ετών κι αυτός 36. «Απειλούσε τη ζωή μου, παραποιούσε τις σκέψεις μου, μου έκανε πλύση εγκεφάλου» είχε πει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CKvmsUmF1ho/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τότε είχε αναδυθεί στην επιφάνεια ξανά ένα σχόλιο του Μάνσον σε συνέντευξή του το 2009, όπου έλεγε ότι φαντασιωνόταν να διαλύει το κρανίο της Γουντ. Το 2010 οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν, αλλά χώρισαν. Ακολούθως ο Μάνσον έγινε ζευγάρι με τη ΜακΓκόουαν, η οποία δεν αναφέρθηκε σε δικά της περιστατικά, στήριξε εν τούτοις και τη Γουντ και άλλες 4 γυναίκες που είχαν καταθέσει μηνυτήριο φάκελο στο δικαστήριο.

https://twitter.com/rosemcgowan/status/1356319160926691328?ref_src=twsrc^tfw

Όλα αυτά ο Μάνσον τα είχε αρνηθεί και είχε κάνει χαρακτηριστική ανάρτηση όπου αποκαλούσε τους ισχυρισμούς της Γουντ ως «παραποιήσεις της πραγματικότητας».

https://www.instagram.com/p/CKxZavzAGOe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έρχεται τώρα η ηθοποιός Έσμε Μπιάνκο, που υποδύθηκε την ιερόδουλη Ρος σε 14 επεισόδια του Game of Thrones και εργάζεται κυρίως σε καμπαρέ, να μιλήσει για την κακοποίηση που δέχτηκε από τον Μάνσον. Η Μπιάνκο κατέθεσε μήνυση στον Μάνσον και τον μάνατζερ του και εκεί περιγράφει ότι ο Μάνσον χρησιμοποιούσε τη δύναμη του και την απειλούσε με βία με σκοπό να προχωρήσουν σε σεξουαλικές πράξεις και της έκανε σεξουαλικά πράγματα σε στιγμές που αυτή δε μπορούσε να συναινέσει γιατί ήταν αναίσθητη από τα ναρκωτικά που της έδινε.

«Μεταξύ άλλων χτυπούσε, δάγκωνε, έκοβε και έδερνε με μαστίγιο τα οπίσθια, τα στήθη και τα γεννητικά όργανα της Μπιάνκο» αναφέρει η αγωγή.

Σε ανακοίνωση της η Μπιάνκο τονίζει ότι «παρόλες τις καταγγελίες, υπάρχουν ακόμα θύματα που επέζησαν και μένουν σιωπηλά και οι φωνές τους ίσως να μην ακουστούν ποτέ. Η ελπίδα μου είναι ότι μιλώντας για τον Μπράιαν Γουόρνερ (το πραγματικό όνομα του Μάνσον) θα τον εμποδίσω από το να διαλύσει άλλες ζωές και θα βοηθήσω άλλα θύματα να αναζητήσουν μια μικρή δόση δικαιοσύνης προς το πρόσωπό τους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA