Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και το πώς την βίωσε, ενώ αποκάλυψε πως στα social media λαμβάνει τολμηρές φωτογραφίες και μηνύματα.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Καραμίχος: Η σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη και το bullying τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες

«Στην καραντίνα αυτοσχεδίαζα στην μαγειρική κι έκανα αυτοσχεδιασμούς που ήταν αποτυχημένοι. Έκανα κάτι τρομερές μακαρονάδες με σάλτσες που έβγαινα μουσταλευριά. Δεν είμαι από τους άντρες που θα καλούσαν μια γυναίκα για δείπνο. Δεν μπαίνουν εύκολα οι γυναίκες στο σπίτι μου, δεν πρέπει και δεν είναι σωστό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει γνωστός ηθοποιός που δεν έχει δεχθεί φλερτ μέσω των social media. Μου έχουν στείλει διάφορες τολμηρές φωτογραφίες που δεν τις ανοίγω καν. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές στην ζωή μου λίγες και καλές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο ηθοποιός θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν και στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Τα Καλύτερα μας Χρόνια», ενώ τώρα ξεκινάει μια παιδική παράσταση που θα παιχτεί σε όλη την Ελλάδα, με τίτλο «Ο Πέτρος και ο Λύκος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA