Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ματίνα Παγώνη φέρεται να είναι ένα από τα πρόσωπα στα οποία έχει γίνει πρόταση να συμμετέχουν στο «Dancing with the Stars», που επιστρέφει στο Star με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και επίσημα η τέταρτη κριτής του ριάλιτι μοντέλων

Σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», παρουσιάστηκαν τέσσερα ονόματα στα οποία έχει γίνει πρόταση συμμετοχής στο δημοφιλές σόου, μεταξύ των οποίων και η γνωστή σε όλους λόγω κορονοϊού πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ.

Η κυρία Παγώνη, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε ότι δέχθηκε την πρόταση. Σύντομα, θα γίνει γνωστό αν όντως θα συμμετέχει στο ψυχαγωγικό show. 

Καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά 

«Σούπερ σταρ» χαρκτήρισε την Ματίνα Παγώνη ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του τα κανάλια «σφάζονται» για το ποιος θα την πρωτοβγάλει στον αέρα. Η ίδια, πάντως, παρά την ευδιάθετη στάση της που είχε καθ' όλη την διάρκεια της συνέντευξης με τον παρουσιαστή, δεν παρέβλεψε να παροτρύνει τον κόσμο να εμβολιαστεί, ώστε μετά τον Σεπτέμβριο να μην χάσουμε καμία οικογενειακή γιορτή. 

«Όλο το χειμώνα με έφαγες! Μέχρι και το χέρι μου έσπασα!» του είπε χιουμοριστικά η κυρία Παγώνη και ο Νίκος Μουτσινάς την χαρακτήρισε: «Πολύφερνη νύφη».

«Πριν πάνε όλα τα παιδιά διακοπές πρέπει να εμβολιαστούν για να γυρίσουν τον Σεπτέμβρη και να κάνουν πάρτι Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Απόκριες… Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι να εμβολιαστούν» έστειλε το μήνυμα η κυρία Παγώνη.

Viral τα μπλε ελεκτρίκ γυαλιά ηλίου που φορούσε

Η εμφάνιση της Ματίνας Παγώνη στα μπλε στον κήπο της ΕΡΤ, το Πάσχα, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων. Την παράσταση, όμως, έκλεψαν περισσότερο τα γυαλιά της, με τους χρήστες του twitter να μην αφήνουν την ιδιαίτερη εμφάνιση ασχολίαστη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με το ιδιαίτερο στυλ της, κερδίζοντας πολλούς υποστηρικτές με την αγάπη της για τη μόδα και με το πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

«Φάσιο άικο»

Φυσικά, η εμφάνιση αυτή ήταν αρκετή για να «λυγίσει» το Twitter. Όλοι είχαν κάτι να πουν για το ντύσιμο της κυρία Παγώνη: άλλοι με χιούμορ και σκωπτική διάθεση, άλλοι με εκτίμηση για την στιλιστική τόλμη της.

https://twitter.com/Sot_Charal/status/1389133895124332544?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/AkisV90/status/1389171176912523266?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/hpar_69/status/1389186009141755905?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/lamgren/status/1389171730082504708?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA