Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου βιώνουν τον απόλυτο έρωτα και πρόσφατα μίλησαν για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση τους. 

Διαβάστε ακόμη: Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Πρώτη φορά μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους

Ο κριτής του MasterChef και η Ζορζέτ από τις «Άγριες Μέλισσες» έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς διάφορα καρέ που υπονοούσαν πως είναι μαζί στη ζωή, ωστόσο την Τετάρτη η ηθοποιός δημοσίευσε (και επίσημα πια) την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτήν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κοιτάζει με μάτια γεμάτα έρωτα και τρυφερότητα την σύντροφό του, ενώ η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Να βρείτε κάποιον να... Κλπ κλπ». Η φωτογραφία απέσπασε πολλά likes και όμορφα σχόλια από θαυμαστές και φίλους των δύο.

https://www.instagram.com/p/CQwIJM8JAOJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο γνωστός σεφ και φίλος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος θέλησε να τρολάρει το ζευγάρι και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Μην ψαρώνεις. Αλληθωρίζει. Το παθαίνει με τη ζέστη». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA