Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησαν ο γνωστός κριτής του Masterchef Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η νεαρή ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλουμίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους και για το πώς γνωρίστηκαν.

Διαβάστε ακόμη:  MasterChef: Διονύσης και Ανούς μαζί στο Σούνιο - Η πρώτη κοινή φωτογραφία

Συγκεκριμένα το ζευγάρι μιλώντας στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση αποκάλυψαν ότι γνωρίστηκαν μέσω Instagram. «Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει» είπε η νεαρή ηθοποιός, η οποία είχε υποδυθεί πρόσφατα την Ζορζέτ στις «Άγριες Μέλισσες», για τον σύντροφό της.

Ο γνωστός σεφ σε ερώτηση για το αν θα έπρεπε να πάει στην πρεμιέρα της συντρόφου του στο θέατρο ή σε ματς της αγαπημένης του ομάδας, του Πανιωνίου απάντησε ότι:

«Θα πήγαινα στην πρεμιέρα της Χρύσας και θα είχα και ένα ακουστικό να ακούω την εξέλιξη του αγώνα»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA