Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πάνος Κιάμος ανακοίνωσε την επιστροφή του στις πίστες από τις 16 Ιουλίου, ωστόσο στο βίντεο που πόσταρε στα social media και με το οποίο ανακοίνωσε τη «μεγάλη επιστροφή», ανέφερε πως το Posidonio στο οποίο θα εμφανίζεται, θα λειτουργήσει σαν Covid-free. Αυτό σημαίνει ότι το νυχτερινό κέντρο αποφάσισε να δέχεται μόνο εμβολιασμένους ή πολίτες που έχουν περάσει το τελευταίο εξάμηνο τον κορονοϊό για να έχει μεγαλύτερη πληρότητα. Αυτό «πυροδότησε» έντονες αντιδράσεις στο Facebook με αρκετούς χρήστες να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για την απόφαση της διεύθυνσης.

Διαβάστε ακόμη: Βουλγαρία: Μπουζούκια και γλέντια με Ελληνες τραγουδιστές

Οι περισσότερες αντιδράσεις στο βίντεο του Πάνου Κιάμου που έχουν ξεπεράσει τις 2.500 είναι θετικές, ωστόσο υπάρχει και μερίδα του κόσμου που δεν πήρε με «καλό μάτι» τα covid-free μπουζούκια, καθώς υπάρχουν και σχεδόν 600 αρνητικές κριτικές. Εκεί όπου γίνεται πραγματικός χαμός όμως είναι στα σχόλια, τα οποία έχουν ξεπεράσει τα 840 και δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι χαρακτηρίζουν την απόφαση του νυχτερινού κέντρου ως «ντροπιαστική» και «εύχονται» «καλό λουκέτο» και «να μην πατήσει ψυχή στο μαγαζί». Κάποια ακόμα σχόλια αναφέρουν ότι με αυτή την απόφαση «συμβάλλει στον κοινωνικό διχασμό» ή κατηγορούν το Posidonio πως «βάζει πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων» για την είσοδο στο μαγαζί.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=317&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPanosKiamosOfficialpage%2Fvideos%2F1094256747648498%2F&show_text=false&width=560&t=0

Η ανακοίνωση του Πάνου Κιάμου

«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν. Να 'στε καλά», δήλωσε ο τραγουδιστής στο βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε την επιστροφή του στις πίστες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA