Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τελευταία φορά η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε στον «αέρα» του OPEN μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε». Το κλίμα στην εκπομπή ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές του Ανοιχτού Καναλιού.

Η Κατερίνα Καινούργιο, πριν πέσει οριστικά η αυλαία της εκπομπής Ευτυχείτε από το OPEN, μίλησε στους τηλεθεατές και στους συνεργάτες της με αρκετούς εξ αυτών να δακρύζουν. Η Κατερίνα Καινούργιου κρατούσε στα χέρια της την ανθοδέσμη που της έστειλε η Διοίκηση του OPEN. Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Να ξεκινήσω ευχαριστώντας όλους εσάς, τους τηλεθεατές που ειδικά τη φετινή σεζόν, αυτήν την πάρα πολύ δύσκολη σεζόν, με όλα αυτά τα θέματα που μας επιβάρυναν ψυχολογικά, μας στηρίξατε τόσο πολύ. Καθημερινά μπαίναμε στα σπίτια σας και μας δείξατε την αγάπη σας και την υποστήριξη σας. Αυτό το παίρνω και ως μια επιβράβευση της δουλειάς μας. Η επιτυχία αυτής της εκπομπής ήταν συνολική και κάθε χρόνο έτσι είναι».

Διαβάστε ακόμη:  Κατερίνα Καινούργιου - Γλυκά Νερά: Ξέσπασε για τους followers του πιλότου στο Instagram – «Γιατί ακολουθείτε τον δολοφόνο;»

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον διευθυντή της εκπομπής της, Θέμη Μάλλη, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από το OPEN. «Όταν πρωτοξεκινήσαμε με τον Θέμη Μάλλη, στο Epsilon, η εκπομπή έκανε 2% και 3% και το έχω πει ουκ ολίγες φορές. Και με πολλή προσπάθεια και πάνω απ’ όλα με αγάπη γι’ αυτό που κάνει και εμψύχωση και συμπαράσταση, καταφέραμε αυτήν την στιγμή να είμαστε πρώτοι», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας στεκόταν δίπλα της και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη από την συγκίνηση για τη λήξη της συνεργασίας τους. «Με έκανες καλύτερη παρουσιάστρια και το λέω μέσα από την καρδιά μου. Καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις» του είπε η Κατερίνα Καινούργιου και του έδωσε την πιο ζεστή της αγκαλιά.

«Τα κανάλια δεν είναι το σήμα, είναι οι άνθρωποι» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ιδιοκτησία του OPEN με την οποία διατηρεί άψογες σχέσεις παρά την αποχώρηση της από τον σταθμό.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτησία του OPEN που με πίστεψε, με κράτησε τότε από το Epsilon, και με εμπιστεύτηκαν. Μου έδωσαν τα πάντα και κατά καιρούς τους ανθρώπους της διοίκησης που με στήριξαν πάρα πολύ. Δεν ξεχνώ. Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβρη» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και έριξε την αυλαία για το «Ευτυχείτε».

Από πού θα βγει στον «αέρα» η Κατερίνα Καινούργιου τον Σεπτέμβριο

«Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβρη» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του Open. Από πού όμως θα βγει στον «αέρα» η παρουσιάστρια τον Σεπτέμβριο και σε ποια συχνότητα θα βρεθεί;

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Κατερίνα Καινούργιου τα τελευταία δυο χρόνια αποτελεί «καυτό» χαρτί αφού κατάφερε να ξεχωρίσει και να κατακτήσει την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη. Και τώρα η Κατερίνα Καινούργιου είναι έτοιμη να αλλάξει κανάλι. Δυο είναι οι σταθμοί που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου, το Star Channel και ο Alpha. Αν και οι φήμες θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να είναι πιο κοντά στον Alpha, πιο πιθανό είναι να ενταχθεί στην πρωινή ζώνη του Star Channel. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δυο σταθμοί είναι της ίδιας ιδιοκτησίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA