Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία... πρωτότυπη καμπάνια πραγματοποιεί ο δημοφιλής ηθοποιός George Clooney, καθώς μας προσκαλεί να τον επισκεφθούμε στη βίλα του δίπλα στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, όπου θα συναντήσουμε τον ίδιο και τη σύζυγό του Amal Alamuddin.

Διαβάστε ακόμα: Bella Hadid: Εκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες με χρυσό κόσμημα στο γυμνό της στήθος

Η ιστοσελίδα Omaze που είναι γνωστή για τις ευρηματικές δράσεις της με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αυτή την φορά συνεργάζεται με τον Clooney. Ο ίδιος επιθυμεί να προωθήσει τη δική του οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα CFJ (The Clooney Foundation for Justice) που έχει στόχο την υπεράσπιση της δικαιοσύνης μέσω της λογοδοσίας για τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο.

Το έπαθλο για εκείνον που θα κάνει δωρεά στην CFJ και θα κληρωθεί στο τέλος του διαγωνισμού, θα είναι να επισκεφθεί το ζεύγος Clooney στην βίλα τους στη λίμνη Κόμο, με τα αεροπορικά εισιτήρια και το καλύτερο ξενοδοχείο της περιοχής, πληρωμένα.

Τα χρόνια μάλιστα φαίνεται πως δεν περνούν για τον διάσημο ηθοποιό. «Τα γκρίζα μου μαλλιά είναι εδώ, τα κόκαλά μου δεν είναι πλέον τόσο εύκαμπτα όσο ήταν, αλλά δεν φοβάμαι την ημέρα. Την υποδέχομαι με ανοιχτές αγκάλες», επισημαίνει ο George Clooney.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA