Το δικό του «αντίο» στον «Ανεπανάληπτο» Τόλη Βοσκόπουλο λέει από τις 12.00 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών πλήθος κόσμου. Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας όπως λένε και οι οδηγίες για τον κορονοϊό, οι θαυμαστές του έχουν την ευκαιρία να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.
Τον σπουδαίο τραγουδιστή που πέθανε σε ηλικία 82 ετών αποχαιρέτησαν άνθρωποι διάφορων ηλικιών, φίλοι και συνεργάτες του, από διάφορα μέρη της Ελλάδας που ήρθαν μόνο και μόνο για να τους αφήσουν ένα λουλούδι και να πουν το τελευταίο αντίο.
Διαβάστε ακόμη: Τόλης Βοσκόπουλος: Ο γιος του μανάβη με τις 11 αδελφές, ο Ζαμπέτας και οι 300.000 δίσκοι
Ο Τόλης Βοσκόπουλος λάτρευε τα λουλούδια και ο χώρος στον οποίο ήταν η σορός του ήταν πνιγμένος σε αυτά, Μέσα στην κλιματιζόμενη αίθουσα τα λευκά τριαντάφυλλα και οι λευκές ορχιδέες ήταν εκείνα που ξεχώριζαν ενώ άπειρες ανθοδέσμες από τον κόσμο και στεφάνια ήταν έξω από αυτό. Όταν έφτασε η σορός ο κόσμος που ήταν εκεί καρτερικά κρατούσε αποστάσεις και τον χειροκροτούσε.






Ανάμεσα στα στεφάνια ήταν του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη αλλά και του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. Ο Μανώλης Καραντίνης που ήταν το μπουζούκι του 22 χρόνια μιλώντας στις κάμερες είπε «ήταν μεγάλη τιμή να μιλάει για μένα με τόσο όμορφα λόγια. Τον άκουγα από 6 χρονών και ήταν η αφορμή που έμαθα μπουζούκι, Ήταν ο πατέρας μου».




- Antigoni: Πολύ πριν τη Eurovision, όταν έμπαινε στο βρετανικό Love Island
- Η απάντηση της Χρηστίδου στον Κουσουλό: «Ειπώθηκαν κάποια πράγματα εναντίον μου, προσωπική επίθεση»
- Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ - Ποια θα είναι ανοιχτά
- Οι Δύο Ξένοι φεύγουν και μια αγαπημένη κωμική σειρά επιστρέφει τα μεσημέρια στο Mega
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.