Μενού
  • Α-
  • Α+

Θύμα των αυστηρών κανόνων περιεχομένου του Instagram έπεσε η αφίσα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ «Madres Paralelas» («Μητέρες Παράλληλες») με πρωταγωνίστρια την Πενέλοπε Κρουζ. Το Instagram «κατέβασε» την αφίσα καθώς κρίθηκε υπερβολικά προκλητική. Η αφίσα απεικονίζει μια ασπρόμαυρη θηλή μητέρας σε κόκκινο φόντο, από την οποία ρέει μια σταγόνα γάλα.https://www.instagram.com/p/CSWciErMQVu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ θα αποτελέσει την ταινία έναρξης του 74ου φεστιβάλ Βενετίας, που διεξάγεται από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου. Δύο γυναίκες, η Γιάνις και η Άννα, γνωρίζονται στην κλινική όπου περιμένουν να γεννήσουν. Αμφότερες είναι single mothers και έμειναν έγκυες, χωρίς να το επιδιώκουν. Η Γιάνις είναι εύπορη, βρίσκεται στη μέση ηλικία και δεν το μετανιώνει. Η Άννα, είναι έφηβη, κουβαλά τραύματα και το μετανιώνει. Τα λόγια που ανταλλάσσουν εκείνες τις ώρες θα δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερο, πολύ στενό σύνδεσμο μεταξύ τους και οι ζωές τους θα συσχετιστούν με καθοριστικό τρόπο».

https://www.youtube.com/watch?v=MOkBu1kFxLM
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA