Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πολυσυζητημένο reunion των «Friends», Τζένιφερ Ανιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ προκάλεσαν φρενίτιδα στους θαυμαστές της σειράς, όταν αποκάλυψαν ότι έτρεφαν αισθήματα ο ένας για τον άλλο και το τελευταίο διάστημα έχουν οργιάσει οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι. Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ εξήγησαν σε σχετική ερώτηση του Τζέιμς Κόρντεν, που παρουσίασε το reunion στο HBO, ότι από ένα σημείο κι έπειτα άρχισαν να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο, όμως ποτέ δε συγχρονίστηκαν. Πότε θα ήταν ο Σουίμερ σε σχέση, πότε η Άνιστον, μέχρι που μπήκε στη μέση ο Μπραντ Πιτ.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Aniston - David Schwimmer: Φήμες ότι είναι ζευγάρι τρεις μήνες μετά το reunion των Friends

«Κάποια στιγμή και οι δύο ήμασταν τόσο ερωτευμένοι, αλλά ήταν ακατόρθωτο επειδή ο ένας από εμάς ήταν πάντα σε σχέση. Και δεν περάσαμε ποτέ αυτό το όριο. Το σεβαστήκαμε», είπε τότε ο Σουίμερ. Η Τζένιφερ Ανιστον πρόσθεσε: «Έτσι, διοχετεύσαμε όλη τη λατρεία και την αγάπη μας για τον άλλον στον Ρος και τη Ρέιτσελ». «Την πρώτη σεζόν είχα ερωτευτεί τρελά τη Τζεν. Για ένα διάστημα και οι δύο ερωτευόμασταν, όμως ήταν σαν δύο πλοία που απλά περνάνε. Ένας από εμάς ήταν πάντα σε σχέση και ποτέ δεν ξεπεράσαμε τα όρια. Στα γυρίσματα ήμασταν αγκαλιά στους καναπέδες, πώς θα μπορούσε κάποιος να μην καταλάβει ότι είχαμε ερωτευτεί;» είπε ο Σουίμερ για να ακούσει τον ΛεΜπλανκ να σχολιάζει για πλάκα «χαζομάρες». 

Ισχύουν τελικά οι φήμες;

Το περιοδικό Closer ανέφερε ότι η 52χρονη Ανιστον και ο 54χρονος Σουίμερ φέρονται να «περνούν χρόνο ξανά μαζί». «Μετά το reunion, έγινε σαφές ότι η ανάμνηση του παρελθόντος είχε προκαλέσει συναισθήματα και στους δύο και ότι η χημεία που έπρεπε πάντα να θάβουν ήταν ακόμα εκεί», ανέφερε πηγή σύμφωνα με το Closer. Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δύο ηθοποιοί περνούν τον χρόνο τους στο σπίτι της Τζένιφερ Ανιστον. «Επίσης εθεάθησαν να πίνουν κρασί, [απορροφημένοι] βαθιά στην κουβέντα, καθώς περπατούσαν σε έναν από τους αγαπημένους αμπελώνες της Τζεν στη Σάντα Μπάρμπαρα, όπου ήταν σαφές ότι υπήρχε πολύ χημεία μεταξύ τους», ανέφερε η πηγή στο Closer.

Κατά τους ισχυρισμούς του ηθοποιού ωστόσο, οι φήμες δεν ισχύουν και οι δυο τους είναι μόνο φίλοι. Εκπρόσωπος του 54χρονου ηθοποιού είπε στην HuffPost UK ότι οι αναφορές ότι είναι ζευγάρι με την Τζένιφερ Ανιστον δεν είναι αληθινές και ότι παραμένουν φίλοι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA