Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζένιφερ Ανιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμερ προκάλεσαν φρενίτιδα στους θαυμαστές της σειράς «Φιλαράκια» όταν αποκάλυψαν ότι είχαν αισθήματα ο ένας για τον άλλο και στην πραγματική ζωή. «Κάποια στιγμή και οι δύο ήμασταν τόσο ερωτευμένοι, αλλά ήταν ακατόρθωτο επειδή ο ένας από εμάς ήταν πάντα σε σχέση. Και δεν περάσαμε ποτέ αυτό το όριο. Το σεβαστήκαμε», είπε τότε ο Σουίμερ. Η Τζένιφερ Ανιστον πρόσθεσε: «Έτσι, διοχετεύσαμε όλη τη λατρεία και την αγάπη μας για τον άλλον στον Ρος και τη Ρέιτσελ».

Διαβάστε ακόμη: Η Τζένιφερ Ανιστον απαντά στις αντιδράσεις: Γι' αυτό δεν θέλω να βρίσκομαι γύρω από ανεμβολίαστους

Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ εξήγησαν σε σχετική ερώτηση του Τζέιμς Κόρντεν, που παρουσίασε το reunion στο HBO, ότι από ένα σημείο κι έπειτα άρχισαν να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλο, όμως ποτέ δε συγχρονίστηκαν. Πότε θα ήταν ο Σουίμερ σε σχέση, πότε η Άνιστον, μέχρι που μπήκε στη μέση ο Μπραντ Πιτ.

«Την πρώτη σεζόν είχα ερωτευτεί τρελά τη Τζεν. Για ένα διάστημα και οι δύο ερωτευόμασταν, όμως ήταν σαν δύο πλοία που απλά περνάνε. Ένας από εμάς ήταν πάντα σε σχέση και ποτέ δεν ξεπεράσαμε τα όρια. Στα γυρίσματα ήμασταν αγκαλιά στους καναπέδες, πώς θα μπορούσε κάποιος να μην καταλάβει ότι είχαμε ερωτευτεί;» είπε ο Σουίμερ για να ακούσει τον ΛεΜπλανκ να σχολιάζει για πλάκα «χαζομάρες». 

Η χημεία δεν... έσβησε ποτέ

Πηγές ανέφεραν στο Closer ότι το ζευγάρι είναι μαζί επίσημα. «Μετά το reunion, έγινε σαφές ότι η ανάμνηση του παρελθόντος είχε προκαλέσει συναισθήματα και στους δύο και ότι η χημεία που έπρεπε πάντα να "θάψουν" ήταν ακόμα εκεί. Άρχισαν να στέλνουν μηνύματα αμέσως μετά τα γυρίσματα και, μόλις τον περασμένο μήνα, ο David επισκέφθηκε την Jen στο Λος Άντζελες». Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι πέρασε χρόνο στο σπίτι της Aniston, μαγειρεύοντας δείπνο μαζί τα βράδια και απολαμβάνοντας «ποιοτικό χρόνο» μαζί.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA