Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα, Κυριακή 15 Αυγούστου, η Μαρία Βοσκοπούλου, κόρη της Αντζελας Γκερέκου και του αείμνηστου, Τόλη Βοσκόπουλου. Η Αντζελα Γκερέκου ευχήθηκε και μέσω Instagram στην κόρη της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Η Αντζελα Γκερέκου εκτός από τις ευχές, έστειλε και ένα μήνυμα αισιοδοξίας στην κόρη της.

Διαβάστε ακόμη: Άντζελα Γκερέκου - Τόλης Βοσκόπουλος: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Έτσι ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία από την παιδική ηλικία της Μαρίας και της έγραψε τα εξής: «20 λατρεμένα χρόνια μαζί! Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας, όταν ήρθες στη ζωή μας! Χρόνια σου πολλά, χρόνια καλά λουλουδάκι μας. Να είσαι πάντα ο υπέροχος εαυτός σου και να εργάζεσαι με πάθος και αλήθεια για τα όνειρά σου, όπως εσύ ξέρεις. Όλα θα πάνε καλά!».

Δείτε την ανάρτησή της

https://www.instagram.com/p/CSlncvvI2TC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαρία Βοσκοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την κηδεία του πατέρα της

Προ ημερών, η Μαρία Βοσκοπούλου έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την κηδεία του πατέρα της, Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών. Η Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, σχεδόν ένα μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα της, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από τις διακοπές με τις φίλες της.

https://www.instagram.com/p/CSi1n6oo-GD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ενας μήνας χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα (19/7) που ο «πρίγκιπας» του ελληνικού πενταγράμμου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς.  Ο εκ των σημαντικότερων τραγουδιστών στην Ιστορία της ελληνικής μουσικής και μακράν ο πιο εμπορικός όλων, έφυγε τα ξημερώματα της Δευτέρας, 19 Ιουλίου 2021. 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν παντρεμένος με την Αντζελα Γκερέκου από το 1996, ενώ είχε άλλους τρεις γάμους εκ των οποίων με τη σπουδαία τραγουδίστρια Μαρινέλλα (1973-1981), ενώ η πρώτη του σύζυγος ήταν η Στέλλα Στρατηγού (1960–1965). Με την Αντζελα Γκερέκου, απέκτησε μία κόρη, τη Μαρία Βοσκοπούλου, που σήμερα είναι 20 χρονών κι ασχολείται με την υποκριτική.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, νοσηλευόταν στο 251 Νοσοκομείο Αεροπορίας από τις αρχές του καλοκαιριού, μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας που άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος όλη τη χώρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA