Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας που είχε ο Νίκος Οικονομόπουλος που νόσησε από κορονοϊό. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην πρώτη ανάρτησή του μετά το εξιτήριο, ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, υποστηρίζοντας πως η θεραπεία για την COVID-19 αν και διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, ο ίδιος είχε «συντροφιά την πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο». 

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Οικονομόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό - Οι εξελίξεις για την υγεία του

Ο 37χρονος τραγουδιστής, που δεν έχει εμβολιαστεί, νόσησε σύμφωνα με τις πληροφορίες στις διακοπές του και χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για πέντε ημέρες όπου μεταξύ άλλων υπεβλήθη σε θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής. Ο Νίκος Οικονομόπουλος στην πρώτη του ανάρτηση μετά το εξιτήριο αναφέρθηκε στα «χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης» που έλαβε και «φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης». 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNikosOikonomopoulosOfficial%2Fposts%2F380252720135543&show_text=true&width=500

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Οικονομόπουλου: 

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου  "Ευαγγελισμός"  για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. 

Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου. 

Αν και η θεραπεία του COVID-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και  μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου "έκλεβε" ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία. 

Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου.  Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε.  

Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει.  

Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA