Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αγαπημένη του Μύκονο επέλεξε και φέτος για τις διακοπές του ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ελλάδα καθώς είναι πίσω από την παραγωγή του Survivor.

Ο Ιλιτζαλί επισκέφθηκε το νησί των ανέμων και δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την κάμερα του Mykonos Live TV. Ο «σουλτάνος» των τουρκικών media, όπως τον αποκαλούν, απαθανατίστηκε την ώρα που αποχωρούσε από το εστιατόριο Spilia με το θηριώδες πράσινο ταχύπλοό του.

Με τον Ατζούν στο τιμόνι, το σκάφος που κοστίζει κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ και έχει εμφανιστεί στα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, σήκωσε ένα τεράστιο κύμα και ο θόρυβος από τις μηχανές του ακούστηκε σε όλο το νησί!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρέθηκε στο κοσμικό στέκι της Αγίας Άννας παρέα με φίλους, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο πρώην παίκτης του Survivor Ηλίας Μπογδάνος μαζί με την Ελληνοσουηδέζα σύντροφό του και μοντέλο Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, που γνωρίσαμε από την συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του GNTM.

Δείτε το βίντεο

https://mykonoslive.tv/external/player/index.php?video=1630478253
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA