Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Mad Clip, ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη, είχε απασχολήσει τις Αρχές τον περασμένο Φεβρουάριο όταν δεν είχε υπακούσει σε σήμα της Αστυνομίας γιατί έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα. Ο γνωστός τράπερ, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος, δεν σταμάτησε σε έλεγχο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Ο Mad Clip έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, πέρασε από 4 κόκκινα φανάρια (κάτι που ο ίδιος είχε αρνηθεί), ώσπου τελικά οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: Νεκρός σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο ο ράπερ 

Ο Mad Clip συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου και αντιμετώπισε κατηγορίες που αφορούσαν σε απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν. Σε βάρος του δεν σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αντίθετα, βεβαιώθηκαν σε βάρος του σειρά παραβάσεων με υψηλά χρηματικά και διοικητικά πρόστιμα, όπως αυτό της άσκοπης μετακίνησης και αφέθηκε ελεύθερος.

«Είμαι κοντράκιας, είμαι γκαζάκιας»

Μία ημέρα μετά το περιστατικό, ο 34χρονος μουσικός έδινε τη δική του απάντηση για όσα έγιναν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Καταδίωξη έγινε. Είμαι κοντράκιας. Είμαι γκαζάκιας... Μου αρέσει η μ@λ@κια, τι να κάνω. Εννοείται ξέφυγα από το περιπολικό, μπήκα στην Εθνική συνέχισα να τρέχω και στην πρώτη έξοδο του Ταύρου, βγαίνω και τυχαίνει να μου την πέφτει η ομάδα «Δίας».

«Εννοείται ότι δεν θα ρίσκαρα να τρέχω στα στενά και να βάλω σε κίνδυνο τον κάθε πολίτη. Σταματάω, βγαίνουν τα όπλα, αρχίζουν οι φωνές και με συνοδέψαν στο τμήμα του Μοσχάτου η ομάδα «Δίας». Θέλω να ξέρω το εξής: Πού στην Εθνική οδό έχει φανάρια; Εγώ δεν έχω ξαναδεί φανάρια.

Αν είχα κάψει 4 κόκκινα φανάρια μες στην κίνηση, δεν θα με πηγαίνανε αυτόφωρο και στον εισαγγελέα; Δεν είμαι ο γιος του Ωνάση. Είναι μόδα να κράζουμε την τραπ μουσική. Είναι μόδα αυτοί οι καλλιτέχνες να φαίνονται εντελώς κακοποιοί. Είναι μόδα επειδή έτσι θέλει να περαστεί. Δεν γουστάρουν την επιτυχία μας... η καταδίωξη έγινε, υπήρχε ένταση τα φανάρια όμως αδερφέ δεν έγιναν ποτέ».

https://www.instagram.com/tv/CLg6UZBKxb9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πού συνέβη το τροχαίο

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, όταν ο 34χρονος μουσικός -κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος- έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού και σε ένα δέντρο. Στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, όπου χρειάστηκαν περισσότερο από 2 ώρες για να τον απεγκλωβίσουν μέσα από το όχημα του που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Το σημείο όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Mad Clip (πηγή: reader.gr)

Στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον Mad Clip χωρίς τις αισθήσεις του, τον διεκόμισε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA