Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το λαμπερό Met Gala event, που διοργανώθηκε στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, μάς χάρισε λαμπερές παρουσίες, αλλά και ανατρεπτικά outfits. Ένα από αυτά ήταν με διαφορά εκείνο που επέλεξε η Κιμ Καρντάσιαν για την εμφάνισή της. 

Διαβάστε ακόμη: Kanye West: Αντιδράσεις για το νέο του άλμπουμ «Donda»

Το θέμα από το οποίο άντλησαν έμπνευση οι σταρς (και οι σχεδιαστές τους) τη φετινή χρονιά ήταν το «In America: A Lexicon of Fashion» και όπως ήταν φυσικό η δημιουργικότητα χτύπησε «κόκκινο». Στην περίπτωση της Κιμ, βέβαια, θα λέγαμε πως χτύπησε «μαύρο».

Βλέπετε, η 40χρονη Influencer έκανε την πιο τολμηρή επιλογή της βραδιάς, επιλέγοντας ένα total black outfit από τον οίκο Balenciaga. Κι όταν λέμε total black, το εννοούμε, μιας και το ρούχο της Κιμ Καρντάσιαν, την κάλυπτε από την κορυφή ως τα νύχια. Μάλιστα, κάλυψε ακόμη και το πρόσωπό της, κάνοντας μια εμφάνιση που παραπέμπει σε μια σκιά ή σε κάποιο Θανατοφάγο (για τους φανς του Χάρι Πότερ).

https://twitter.com/alexcviola/status/1437622191856705537?ref_src=twsrc^tfw

Tο ρούχο, που δημιούργησε ο σχεδιαστής Demna Gvasalia,  συνοδευόταν από μακριά γάντα και κουκούλα, ώστε να μην αποκαλύπτεται ούτε εκατοστό του δέρματός της.

https://www.instagram.com/p/CTyMM1xlVv2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προφανώς, αυτή η εμφάνιση της Κιμ δεν ήρθε από το πουθενά. Εδώ και περίπου ένα μήνα το Instagram της έχει μαυρίσει, με την Καρντάσιαν να επιμένει εμμονικά σε αυτό το χρώμα. Πιθανότατα, όλη αυτή η ιστορία να έχει κάποια σχέση και με τον Κάνιε Γουέστ, με τις φήμες επανασύνδεσής τους να κυκλοφορούν ήδη στα ξένα μέσα. 

Όπως αναφέρει μάλιστα το αμερικανικό TMZ, ο ράπερ ήταν εκείνος που σύστησε την Κιμ Καρντάσιαν στον σχεδιαστή Demna, και την ενθάρρυνε να τολμήσει αυτή την εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CTyNWpIg0Gp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, πως στο νέο του άλμπουμ του Γουέστ με τίτλο «Donda», η Κιμ Καρντάσιαν παρουσιάστηκε με παρόμοια μαύρη ενδυμασία και μάσκα. Κάτι θέλουν να μας πουν αυτοί οι δύο, έτσι δεν είναι;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA