Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον γνωρίσαμε μέσω του Survivor. Ο Σάκης Κατσούλης, αν και μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης λίγους μήνες μετά την πρεμιέρα του, κατάφερε να ξεχωρίσει για τις αθλητικές του επιδόσεις, φτάνοντας μέχρι τον τελικό και παίρνοντας το μεγάλο έπαθλο σπίτι του.

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ζουν τον έρωτά τους στη Μύκονο - Πειράγματα και χαμόγελα στη θάλασσα

Ο 31χρονος τερματοφύλακας και επιχειρηματίας, επέστρεψε αμέσως μετά το ριάλιτι στις επιχειρήσεις του στο Περιστέρι κι αφού έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα από τα γήπεδα, πλέον δείχνει έτοιμος να φορέσει και πάλι τα γάντια του. 

Μάλιστα, ο Σάκης Κατσούλης βρήκε και τον επόμενο σταθμό της καριέρα του, ο οποίος δεν θα είναι μακριά από τον τόπο δραστηριοποίησής του. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από την ομάδα του Άγιου Ιερόθεου (έχει την έδρα της στο Περιστέρι), όπου μαζί με τον Διονύση Χιώτη, θα αναλάβουν την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Άγιου Ιερόθεου αναφέρει: «Η οικογένεια μας γιγαντώνεται σε όλα τα επίπεδα. Ένας τομέας στον οποίο θα δώσουμε ιδιαίτερη βάση τη φετινή χρονιά θα είναι το κομμάτι των υποδομών, το οποίο θα αποτελέσει την κορυφή της πυραμίδας. Έτσι στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση μας προχώρησε σε μία νέα συνεργασία που ανεβάζει το επίπεδο του συλλόγου.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D1863706523809792%26id%3D408774719302987&show_text=false&width=500

Συγκεκριμένα ο Άγιος Ιερόθεος ανακοινώνει τη συνεργασία με την ακαδημία που έχουν δημιουργήσει οι Διονύσης Χιώτης και Σάκης Κατσούλης οι οποίοι ειδικεύονται στην εκγύμναση τερματοφυλάκων. Οι δυο τους έχοντας τεράστια εμπειρία από αυτό το κομμάτι θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την εκγύμναση των πορτιέρο απ' την α ομάδα μέχρι την ακαδημία. Με την κίνηση αυτή ο Άγιος Ιερόθεος δείχνει τη διάθεση του να ανεβάσει το επίπεδο του».

Ο Σάκης Κατσούλης, οποίος έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου, Ασπρόπυργο, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Εθνικό και Προοδευτική, αυτή τη φορά δεν θα είναι ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας, αλλά θα αναλάβει έναν ακόμη δυσκολότερο ρόλο, προσπαθώντας να μεταδώσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στην επόμενη γενιά. 

Σίγουρα, με τη δημοφιλία του να έχει αυξηθεί μετά το Survivor, δεν μπορεί να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η αγάπη του γι' αυτό είναι τέτοια, που δεν γινόταν να τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα. Έστω κι από ένα διαφορετικό πόστο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA