Μενού
  • Α-
  • Α+

«Γιατί τον έπιασαν στο στόμα τους;» διερωτάται η Μαρία Ιωαννίδου για τον Γιώργο Κιμούλη που νομίζει ότι «έδωσε μια κλωτσιά στη Ζέτα Δούκα». Ταυτόχρονα λέει «κακώς» που ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα βιασμού προφυλακίστηκε, ενώ δηλώνει πως είναι η «Ακρόπολη» και «πουλάει» σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν θα είναι στο Dancing with the Stars. 

«Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στο στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα; Τι έκανε ο Κιμούλης; Γιατί τον μπερδέψαν με τους άλλους; Έδωσε, νομίζω, μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα. Συγγνώμη», είπε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA. Για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη σχολίασε: «Με πονάει ότι έγινε όλο αυτό. Κακώς είναι στη φυλακή. Είχα συνεργασία μαζί του, πήγε να με φλερτάρει είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες και με τη γυναίκα του την Ελπίδα. Σας παρακαλώ παιδιά!». 

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι δεν θα είναι στο Dancing with the Stars, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «όλοι έλεγαν πως είμαι η εθνική τους χορεύτρια, τι να απαντήσω; Είναι επιθυμία του κόσμου, βγες με το μικρόφωνο έξω και ρώτα ποιος θέλουν να είναι στο Dancing να δεις τι θα σου απαντήσουν. Είπαν βέβαια για κάποια guest, αν μου ζητηθεί για να ωφεληθεί το φιντανάκι που έχει μπροστά μου θα πάω. Δεν τα έχω με τα παιδιά που είναι στην επιτροπή αλλά ιστορία υπάρχει; Η αντίκα πουλάει, είμαι η Ακρόπολη της Ελλάδας, είμαι μία κολονίτσα». 

Τέλος, για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη είπε: «έκλαψα πάρα πολύ. Γνώρισα τον Μίκη Θεοδωράκη όταν ήμουν 6 ετών σε παράσταση, σε πρόβες. Η μεγαλοσύνη του... Το τεράστιο αυτό ανάστημα...». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA