Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Linda Evangelista τη δεκαετία του ’90 ξεχώριζε στις πασαρέλες και ξεσήκωνε τον ανδρικό πληθυσμό, μαζί με την Claudia Schiffer, τη Naomi Campbell, τη Cindy Crawford, την Elle Macpherson και την Christy Turlington. Ήταν αυτή που δήλωνε χωρίς κανένα δισταγμό ότι «δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι μου για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα». To θρυλικό μοντέλο αποκάλυψε πως πλέον είναι «μόνιμα παραμορφωμένη» λόγω παρενέργειας που εμφάνισε μετά από επέμβαση για μείωση λίπους. 

Η 56χρονη σήμερα Linda αποκάλυψε ότι εκδήλωσε μια σπάνια αισθητική παρενέργεια της θεραπείας πριν πέντε χρόνια, η οποία στην πραγματικότητα αύξησε τα λιποκύτταρά της. «Έχω γίνει όπως περιέγραψαν τα ΜΜΕ, "αγνώριστη"» αναφέρει στη μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram. Εξήγησε ότι αυτός είναι ο λόγος που έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/CUJZa40tWXC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Linda Evangelista παρουσίασε υπερπλασία του λιπώδους ιστού, μία σπάνια επιπλοκή της κρυολιπόλυσης (CoolSculpting) η οποία αφορά στην τοπικά εντοπισμένη σκλήρυνση του λίπους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διόγκωση αντί συρρίκνωση των περιοχών που έχει εφαρμοστεί η θεραπεία, μέσα στις εβδομάδες που ακολουθούν την κρυολιπόλυση. Το θρυλικό μοντέλο αποκάλυψε πως έχει υποβληθεί σε «δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς, διορθωτικές επεμβάσεις» αφού η διαδικασία αυτή που ακολούθησε για την μείωση του λίπους είχε το αντίθετο αποτέλεσμα. «Για τους followers μου που αναρωτήθηκαν γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των συνομηλίκων μου ευδοκιμεί, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από (μια διαδικασία) που έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχόταν», εξήγησε.

https://www.instagram.com/p/BftckcWHND6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρενέργεια «όχι μόνο κατέστρεψε τα μέσα διαβίωσής μου, με οδήγησε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης και στα χαμηλότερα επίπεδα αυτοπεποίθησης. Στην πορεία απομονώθηκα» αναφέρει η Linda Evangelista. Εξομολογείται πως μίλησε δημόσια για την ιστορία της, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να καταφέρει να συνεχίσει τη ζωή της. Μάλιστα, σκοπεύει να μηνύσει την εταιρεία που θεωρεί υπεύθυνη για την επιπλοκή. «Βαρέθηκα να ζω έτσι», συνέχισε. «Θα ήθελα να βγω από την πόρτα μου με το κεφάλι ψηλά, παρά το γεγονός ότι δεν μοιάζω πια στον εαυτό μου», τονίζει. 

Περιγράφοντας την «πολύ σπάνια αλλά σοβαρή παρενέργεια» που είχε βιώσει, η Evangelista είπε ότι στη δική της περίπτωση «αυτό που συνέβη ήταν ότι τα λιποκύτταρα στο σημείο όπου εφαρμόζεται η θεραπεία γίνονται μεγαλύτερα και όχι μικρότερα». «Δεν είναι πλήρως κατανοητό γιατί συμβαίνει αυτό» πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/CGAufWRAQyU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA