Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη καθώς κέρδισε αυτό που τόσο καιρό προσπαθούσε. Η δικαστής Μπρέντα Πένι ανέστειλε το δικαίωμα του πατέρα της τραγουδίστριας, Τζέιμι Σπίαρς, από το καθεστώς της εποπτείας, που ελέγχει τη ζωή της εδώ και 13 χρόνια, σηματοδοτώντας μια σημαντική νίκη για εκείνη. Η 39χρονη τραγουδίστρια που είχε κατηγορήσει τον πατέρα της για κακοποίηση και εκμετάλλευση της κακής ψυχολογικής της κατάστασης, είναι πλέον ελεύθερη καθώς ο πατέρας της σταματά να διαχειρίζεται τόσο την περιουσία της, όσο και την ίδια και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της

Διαβάστε ακόμη: Britney vs. Spears: Το συγκλονιστικό τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

Η ποπ σταρ μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο από τις ειδυλλιακές διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι, ενώ σε μία άλλη ανάρτησή της, η 39χρονη δημοσίευσε φωτογραφίες της που ποζάρει ολόγυμνη δίπλα σε μια εξωτερική μπανιέρα. Η 39χρονη επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες καλύπτοντας με emoji λουλουδιών τα επίμαχα σημεία του κορμιού της.

https://www.instagram.com/p/CUdtzpSvlOJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το παιχνίδι στον Ειρηνικό δεν πείραξε ποτέ κανέναν» έγραψε η Britney Spears στη λεζάντα των φωτογραφιών.

https://www.instagram.com/reel/CUd2dgTpzZi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στις 12 Νοεμβρίου το οριστικό τέλος

«Η υπάρχουσα κατάσταση δείχνει ένα τοξικό περιβάλλον που απαιτεί την αναστολή του Τζέιμς Σπίαρς», είπε η δικαστής αφού άκουσε τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών και συμφώνησε ότι είναι προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ η αναστολή της κηδεμονίας. Όρισε την επόμενη ακροαματική διαδικασία στις 12 Νοεμβρίου για να συζητηθεί ο τερματισμός της εποπτείας της τραγουδίστριας.

Η δικηγόρος του Τζέιμς Σπίαρς διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση και αμφισβήτησε τη συναισθηματική κατάθεση της τραγουδίστριας στο δικαστήριο τον Ιούνιο, λέγοντας: «Δεν εξετάστηκε. Κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια αυτών των δηλώσεων». Στην αίθουσα δεν ήταν παρών ο Σπίαρς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA