Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Tik Tok είναι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που εκτοξεύτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού. Μαζί με την πλατφόρμα ξεπετάχτηκαν και κάποιοι νέοι Influencers, οι οποίοι ασχολήθηκαν με χορογραφίες, μαγειρική ή αστεία σκετσάκια. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και ο Κάμπι Λάμε, ένας 21χρονος Ιταλός με ρίζες από τη Σενεγάλη, με τον λογαριασμό του να είναι αυτή τη στιγμή ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος στο Tik Tok.

Διαβάστε ακόμη: Facebook: φιλοξενεί πλέον και Instagram Reels για να αντιμετωπίσει το TikTok

Αυτό που σίγουρα έκανε τον λογαριασμό του Κάμπι Λάμε να ξεχωρίσει ήταν το γεγονός πως διακωμωδούσε μερικά περιβόητα life hacks, δείχνοντας πόσο ανούσια είναι, αλλά και το ότι δεν χρειαζόταν να πει ούτε μια λέξη στα βίντεό του. Τα έδειχνε όλα μέσω μιας χαρακτηριστικής χειρονομίας.

https://www.tiktok.com/@khaby.lame/video/7011516720397421830

Κάπως έτσι, έχουμε φτάσει στο σημείο να μαζεύονται καθημερινά πάνω από 200.000 νέα άτομα στο προφίλ του 21χρονου Tik Toker, με τους συνολικούς followers του να ξεπερνούν τα 114.000.000. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας με τους περισσότερους followers του Tik Tok, έχοντας μόλις 10 εκ. λιγότερους θαυμαστές από την Τσάρλι Ντ' Αμέλιο.

«H ιδέα αυτή μου ήρθε στην πρώτη καραντίνα, γιατί έβλεπα συνεχώς βίντεο με ανθρώπους να προσπαθούν περίπλοκα πράγματα.  Η χειρονομία που κάνω, μου ήρθε αυθόρμητα, μιας και σκεφτόμουν πώς θα γινόταν να προσεγγίσω περισσότερα άτομα. Δεν με νοιάζει αν θα γίνω ο πιο διάσημος άνθρωπος στο Tik Tok. Εγώ το ξεκίνησα για να κάνω τους άλλους να γελάνε. Είμαι χαρούμενος, που το έχω καταφέρει», δήλωσε ο νεαρός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNN.

https://www.tiktok.com/@khaby.lame/video/7007794652396965125

Όταν ξέσπασε η πρώτη καραντίνα, ο Κάμπι Λάμε απολύθηκε από το εργoστάσιο, στο οποίο δούλευε στο Τορίνο. Σήμερα, χάρη στην επιτυχία του στο Tik Tok βγάζει αρκετές χιλιάδες ευρώ, ενώ έχει συμφωνίες με brands όπως η Barilla, η Dream11 και το Netflix. «Δεν αγοράζω τίποτα τρελό. Η μεγαλύτερη αγορά τους τελευταίους μήνες ήταν ένα iPhone 12», αποκάλυψε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Κι ακόμα τη φωνή του δεν την έχει ακούσει κανένας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA