Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τετάρτης (6/10) ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για τα πρώτα του βήματα στη μουσική, τις συνεργασίες του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε το πώς γράφτηκε η «Έξαψη», σε στίχους του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Διαβάστε ακόμη: Βανέσα Βενέτη: Το παιδί μου δεν θέλει να μου μιλήσει επειδή είμαι τρανς
«Με πήρε η Νατάσα τηλέφωνο και μου λέει θέλω να γράψεις ένα τραγούδι, μουσική και στίχο για το σήριαλ. Εγώ είχα δει κάποια επεισόδια, ήξερα λίγο του story. Έγραψα λοιπόν το τραγούδι με άλλο στίχο. Με παίρνει μία ώρα μετά και μου λέει ωραία τώρα βάλε αυτούς του στίχους μέσα. Όταν το τελείωσα μου είπε ποιος το έγραψε», ανέφερε.
- Ρία Ελληνίδου: Αντιδράσεις για την ακύρωση της συναυλίας στη Σαλαμίνα - Η απάντηση των διοργανωτών
- Τα τηλεπαιχνίδια που θα δούμε τη νέα σεζόν: Οι αλλαγές και το νέο project
- Καιρός: Έρχεται νέο κύμα ζέστης - Πότε θα κορυφωθεί, πού θα φτάσουν οι θερμοκρασίες στις μεγάλες πόλεις
- Σίφνος: Έγγραφο ντοκουμέντο με την πιστοποίηση συντήρησης του ελικοπτέρου - Στο νησί το ελληνικό FBI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.