Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη μάχη που έδωσε ώστε τα παιδιά του να μην μπουν στον χώρο του θεάτρου μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς. «Πάλεψα για να μην μπουν τα παιδιά μου στον χώρο του θεάτρου και το κατάφερα. Αυτό δεν ήταν μια ανακούφιση, αλλά ήταν μια νίκη. Ένιωσα ικανοποίηση που κατάφερα να πείσω τα παιδιά μου ότι δεν είναι ένας χώρος στον οποίο έχουν θέση», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο γιος μου έγινε δημοσιογράφος και τα πάει πολύ καλά σε αυτό. Δεν μου επέτρεψε ποτέ να κάνω κάτι για αυτόν, αν και είχα κάποιες γνωριμίες για να τον βοηθήσω. Με συγκινεί η κόρη του όταν μου κάνει αυστηρή κριτική».

Σε ότι αφορά τη δική του πορεία στο χώρο του θεάματος τόνισε πως: «Οι επιλογές μου ήταν πάντα απολύτως συνειδητές, ακόμα και αν ήταν ακραία εμπορικές. Πήρα πολλά από τον ένα και μοναδικό Θανάση Βέγγο. Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένα πηγαίος άνθρωπος. Δεν γίνεσαι σταρ επειδή έχεις κάνει πολλά εξώφυλλα. Η μόνη που ήταν σταρ από τις γυναίκες ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και από τους άνδρες ο Δημήτρης Χορν».

Τέλος, ο Τάσος Χαλκιάς τόνισε πως δεν προτίθεται να πεθάνει στο σανίδι. «Είμαι πέντε χρόνια τώρα συνταξιούχος. Δεν έχω σταματήσει γιατί έχω προτάσεις. Αυτό με κάνει νέο» είπε και αναφερόμενος στην δραματική σχολή που άνοιξε, ανέφερε: «Ακόμα έχω χρέη. Είμαι βλάκας στα οικονομικά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA