Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια άγνωστη, στο ευρύ κοινό, κόντρα που είχε με τον MadClip μίλησε, μεταξύ άλλων ο Εισβολέας (κατά κόσμο Ηλίας Παπανικολός) ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» και έστειλε το δικό του μήνυμα για τις ανούσιες κόντρες μεταξύ των μουσικών της συγκεκριμένης σκηνής.

«Πάλι καλά τη λύσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Στεναχωρηθήκαμε όλοι που έφυγε. Θα είχα τύψεις αν δεν τα είχαμε βρει. Αυτό είναι που λέμε μην αφήνεις τίποτα για αύριο. Όλα είναι βλακείες. Να τσακωνόμαστε για τη μουσική, παιδιάστικα πράγματα», είπε ο ράπερ και πρόσθεσε αναφερόμενος στο αν πρέπει να δείχνεις μάγκας για να μπορείς να τραγουδήσεις αυτά του είδους τα τραγούδια.

«Είναι μια ανασφάλεια. Κι εγώ κάποτε ήμουν κάπως έτσι αλλά τελικά κατάλαβα ότι δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα. Κανείς δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια σου. Πρέπει να λες αυτά που παρατηρείς και αυτά που λέει η ψυχούλα σου. Δεν με νοιάζει αν θα με σεβαστούν οι νέοι καλλιτέχνες, με νοιάζει να συζητάμε σε ανθρώπινο επίπεδο. Αν δεν σέβεσαι θα σε ξεβράσει από μόνο του».

Τέλος αναφερόμενος στο πρόβλημα δυσλεξίας που αντιμετωπίζει τόνισε: «Έμεινα 7 χρόνια στην Α’ Γυμνασίου λόγω της δυσλεξίας. Έφαγα πολύ ξύλο από τους δασκάλους μου. Μετά ξεκίνησα να δουλεύω, πήγα σε σιδεράδικο, έγινα φούρναρης και μάγειρας. Εγώ δεν το θεωρώ πρόβλημα αλλά ιδιαιτερότητα. Έχω δουλέψει με παιδιά σε ένα σχολείο, τους έκανα μαθήματα στιχομυθείας και εκεί κατάλαβα πόσο μπροστά είναι το μυαλό τους, όταν θέλουν να ασχοληθούν με κάτι. Έχει υποχρέωση η κοινωνία να τα βοηθήσει. Μπορεί να είναι ένα παιδί “φωτιά” και ο άλλος να τη σβήνει. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν λίγο δύσκολα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA