Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 15 Ιουλίου του 2021 η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, τράβηξαν χωριστούς δρόμους έπειτα από 18 χρόνια γάμου, ανακοινώνοντας το διαζύγιό τους. Έκτοτε, κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια για το τέλος του γάμου τους.

Πριν από λίγες μέρες, ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσα από την εκπομπή του στη Nova αναφέρθηκε στην πρώην πλέον σύζυγό του, Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα ο ίδιος την αποκάλεσε «η γυναίκα μου" μιλώντας για ένα σημαντικό περιστατικό της ζωής τους. Ακόμα, ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακάλεσε τα χρόνια που ζούσαν στην Ισπανία και τη στιγμή που έπειτα από ένα παιχνίδι, η τραγουδίστρια τον πήρε τηλέφωνο για να τον ειδοποιήσει ότι γεννάει την κόρη τους, Μελίνα.

«Χάσαμε 3-0. Μετά μπήκαμε στο λεωφορείο να γυρίσουμε στη Μαδρίτη. Πήγαμε στο γήπεδο να πάρουμε τα αυτοκίνητα. 10 δευτερόλεπτα πριν παρκάρω έξω από το σπίτι, με παίρνει η γυναίκα μου η Δέσποινα και μου λέει "έσπασαν τα νερά”. Μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε η κόρη μου» είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης. Θυμίζουμε πως η Δέσποινα Βανδή παντρεύτηκε τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003. Μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) και ένα γιο, τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA