Μενού
  • Α-
  • Α+

 Πυρετώδεις ήταν οι προετοιμασίες έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών για τον γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ και τελικά φαίνεται πως το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε ένα υπέροχο ρομαντικό σκηνικό γεμάτο λουλούδια, κοντά στους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους. 

Το ζευγάρι έχει ήδη κάνει πολιτικό στην Ελβετία παρουσία των γονιών τους και οι δυο τους πραγματοποίησαν και τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, χοροσταντούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου. Η νύφη έλαμπε μέσα στο όμορφο νυφικό της, με κομψό ντεκολτέ, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε σινιόν κότσο και φορούσε τιάρα.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους, τα αδέλφια του γαμπρού, ο Νικόλαος με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Παύλος Γλύξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, η Αλεξία με τον σύζυγό της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα, η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Θεοδώρα, η μικρότερη αδερφή της Άννας Μαρίας και βασίλισσας της Δανίας Βενεδίκτη, η βασίλισσα Σοφία και η πριγκίπισα Αικατερίνη, ο Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα κ.α.

Στην πλατεία μπροστά από τη Μητρόπολη στήθηκαν μεταλλικά διαχωριστικά, ενώ λίγο πιο πίσω στήθηκε μια μεταλλική εξέδρα,  για να φιλοξενήσει τις κάμερες των τηλεοπτικών δικτύων που κάλυψαν το γεγονός. Η επιλογή της Μητρόπολης Αθηνών για τον γάμο δεν είναι τυχαία, καθώς εκεί είχαν παντρευτεί το 1964 ο τέως βασιλιάς, με την Αννα Μαρία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA