Μενού
  • Α-
  • Α+

Τζίτζι Χαντίντ και Ζέιν Μάλικ χώρισαν τη στιγμή που η μητέρα του μοντέλου, Γιολάντα Χαντίντ, καταγγέλλει πως ο γαμπρός της, την χτύπησε. Μάλιστα, η πεθερά δηλώνει έτοιμη να κάνει μήνυση, ενώ πηγές από τον κύκλο του πρώην ζευγαριού ισχυρίζονται πως χώρισαν ένα μήνα πριν. 

Διαβάστε ακόμη: Τζίτζι Χαντίντ: Έστειλε ανοιχτή επιστολή στα ΜΜΕ για την κόρη της - «Να θολώνετε το πρόσωπό της»

Σύμφωνα με πηγές του TMZ, η Γιολάντα Χαντίντ ισχυρίζεται πως ο Ζέιν Μάλικ της επιτέθηκε την περασμένη εβδομάδα. Αν και δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής δημόσια περισσότερες λεπτομέρειες, οι πηγές αναφέρουν ότι η 57χρονη επιμένει στους ισχυρισμούς της ότι «την χτύπησε» ο Μάλικ. Το TMZ επικοινώνησε με τον Μάλικ ο οποίος αρνήθηκε κατηγορηματικά πως χτύπησε την πεθερά του. «Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι χτύπησα τη Γιολάντα Χαντίντ και, για το καλό της κόρης μου, αρνούμαι να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Ελπίζω ότι η Γιολάντα θα ανασκευάσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της και θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της ιδιωτικής επίλυσης αυτών των οικογενειακών προβλημάτων», ανέφερε. 

Χωρισμός 

Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Ζέιν Μάλικ χώρισαν και έχουν μαζί ένα κοριτσάκι 13 μηνών, την Κάι. «Η Τζίτζι είναι εστιασμένη απόλυτα στο τι είναι καλό για την Κάι και ζητάει να υπάρξει σεβασμός στην προσωπική της ζωή», είπε εκπρόσωπος του μοντέλου στο περιοδικό People. Η Γιολάντα είναι φυσικά πολύ προστατευτική απέναντι στην κόρη της. Θέλει το καλύτερο για την Τζίτζι και την εγγονή της», ανέφεραν πηγές στο People

«Όπως όλοι γνωρίζετε, είμαι άνθρωπος που εκτιμά την ιδιωτικότητα και αυτό που επιθυμώ θερμά είναι να δημιουργήσω ένα ασφαλές και ιδιωτικό περιβάλλον στο οποίο να μεγαλώσει η κόρη μου. Ένα μέρος όπου τα προσωπικά οικογενειακά ζητήματα δεν θα εκτίθενται στα βλέμματα όλου του κόσμου, ώστε ο καθένας να μπορεί να τα αναλύει και να τα αποδομεί... Σε μια προσπάθεια να προστατέψω αυτόν τον χώρο [για την Κάι] συμφώνησα να μην αντιδράσω σε ισχυρισμούς που προέκυψαν από έναν καυγά που είχα με ένα μέλος της οικογένειας της συντρόφου μου, το οποίο εισέβαλε στο σπίτι μας ενώ η σύντροφός μου ήταν απούσα, πριν από αρκετές εβδομάδες.... Αυτό ήταν και θα έπρεπε να είναι ακόμα ένα ιδιωτικό ζήτημα, όμως φαίνεται ότι υπάρχει προς το παρόν ένα ρήγμα και ότι παρά τις προσπάθειές μου να αποκαταστήσω ένα γαλήνιο οικογενειακό περιβάλλον που θα μας επιτρέψει να μεγαλώσουμε την κόρη μας με τρόπο που της αξίζει, υπήρξε μια "διαρροή" στον Τύπο», ανέφερε ο Ζέιν Μάλικ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA