Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σκηνή του Rock and Roll Hall of Fame, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στο Κλίβελαντ του Οχάιο, ανέβηκε η μοναδική Τζένιφερ Λόπεζ μαγνητίζοντας - δικαίως - για ακόμα μία φορά τα βλέμματα όλων χάρη στo καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα της.

Διαβάστε ακόμη: Ben Affleck: Μιλά για την Jennifer Lopez και «λιώνει» - «Είμαι μαγεμένος»

Στα 52 της χρόνια η Λατίνα σταρ παραμένει πιο εντυπωσιακή και σέξι από ποτέ, αποτελώντας πλέον μια κατηγορία από μόνη της αφού δε θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως είναι ακόμα πιο όμορφη απ’ ότι ήταν είκοσι χρόνια όταν τραγουδούσε «Let’s Get Loud» και εντυπωσίαζε με τις καμπύλες και το χορό της. 

https://www.instagram.com/reel/CVrZ_D7pznJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για την εμφάνισή της επί σκηνής με τον ράπερ φίλο της, LL Cool J, στο Rock & Roll Hall of Fame, η Λόπεζ έκανε τα μαλλιά της κοτσιδάκια και επέλεξε να φορέσει ένα μπικίνι με ασημί παγέτες, συνδυασμένο με ένα εντυπωσιακό τοπ, ζώνη Dolce & Gabbana, μαύρο παντελόνι και μπλε ηλεκτρίκ παλτό, ενώ τα μαύρα μποτάκια της προέρχονταν από τη δική της συλλογή παπουτσιών.

Οι δύο τραγουδιστές ερμήνευσαν την κοινή επιτυχία τους «All I Have», το οποίο είχαν κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2002 και για όποιον έχει τις αμφιβολίες του για την εμφάνιση της Λόπεζ, μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις.

https://www.instagram.com/p/CVwZt9upxWK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA