Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το κίνημα #MeToo και τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο γνωστός σκηνοθέτης, Σωτήρης Χατζάκης, έχοντας την διάθεση να στηρίξει την πράξη του σκηνοθέτη που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατά συρροήν και κρατείται στις φυλακές Τρίπολης και όχι να τον κατακρίνει σκληρά για τα εγκλήματα που κατηγορείται. «Το θεωρώ πολύ γενναίο και συγκινητικό που ανέβασε παράσταση στη φυλακή», ανέφερε στην εκπομπή Love it της Ιωάννας Μαλέσκου. 

«Το ότι πήγαν φυλακή τα παιδιά αυτά, ακόμα και ο πιο ένοχος, εγώ δεν αισθάνομαι χαρά. Αισθάνομαι θλίψη για τα θέματά του και για τον ίδιο. Δε χαίρομαι σαν ένας σαδιστής. Το ότι κατάφερε και έκανε θέατρο εκεί μέσα, μπράβο, είναι καλό. Δεν θεωρώ θετικό αν αποδειχτεί από τη Δικαιοσύνη όλο αυτό που έγινε. Είναι τρομακτικό και θα πρέπει να θεσμοθετήσουμε και να δούμε τις ποινές, έτσι ώστε αυτός που κακοποιεί, βιάζει και σκοτώνει, να μη βγαίνει στα 7 χρόνια. Αυτό είναι απαράδεκτο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης. 

Για το κίνημα #MeToo ανέφερε: «Το θέατρο είναι ιερός χώρος. Έκανε μία αυτοκάθαρση με τα κορίτσια που βγήκαν και μίλησαν και πολύ καλά έκαναν. Αν κάθε χώρος έκανε αυτή την κάθαρση, θα ζούσαμε σε έναν καλύτερο κόσμο», δήλωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA