Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κάνιε Γουέστ αποκάλυψε ότι θέλει να μείνει μαζί με την εν διαστάσει σύζυγό του Κιμ Καρντάσιαν σε συνέντευξή του την Πέμπτη, στην οποία μίλησε για όλα: Για το διαζύγιο που δεν έχει βγει ακόμα, για τη φιλία με τον κατηγορούμενο για βιασμό Μέριλιν Μάνσον, αλλά και την κόντρα του με τον ράπερ Drake.

Διαβάστε ακόμη: Kanye West: Ο διάσημος ράπερ άλλαξε το όνομά του σε... Ye!

Στη συνέντευξη, η οποία πιστεύεται ότι γυρίστηκε τον περασμένο μήνα, ο Κάνιε μίλησε για τον χωρισμό του με την επί επτά χρόνια σύζυγό του, αναφέροντας λεπτομερώς τον αντίκτυπο που είχε το επικείμενο διαζύγιο στον ίδιο και στα τέσσερα παιδιά τους. Ο 44χρονος ράπερ επέμεινε ότι «ούτε είχε χωρίσει, ούτε έχει δει ακόμη τα χαρτιά του διαζυγίου», παρά το γεγονός ότι η Κιμ υπέβαλε αίτηση για να τερματίσουν τον γάμο τους τον Φεβρουάριο. Εκείνος πρόσθεσε: «Θέλω να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί», προσθέτοντας ότι το ίδιο θέλουν και τα τέσσερα παιδιά τους. Σημειώνεται, ότι η Κιμ εθεάθη πρόσφατα σε πολλά ραντεβού με τον αστέρα του SNL, Pete Davidson. H influencer εξαγόρασε επίσης πρόσφατα το μερίδιο του Κάνιε από το σπίτι του ζευγαριού για 60 εκατομμύρια δολάρια στο Hidden Hills της Καλιφόρνια, σηματοδοτώντας ότι το διαζύγιο προχωρά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Κάνιε επέκρινε την κουλτούρα ακύρωσης και το κίνημα #MeToo ενώ υπερασπίστηκε τους συνεργάτες του Μέριλιν Μάνσον και DaBaby δηλώνοντας: «Θα σε χτυπήσουν με μια κατηγορία για κάποιον με τον οποίο ήσασταν πριν από δέκα χρόνια, ενώ υπάρχουν γυναίκες που έχουν περάσει πολύ σοβαρά πράγματα, που έχουν τραβηχτεί σε σοκάκια παρά τη θέλησή τους. Αυτό είναι διαφορετικό από μια αγκαλιά, αλλά ταξινομείται ως το ίδιο πράγμα». 

Όσον αφορά την κόντρα του με τον Ντρέικ, συνέχισε το ίδιο μοτίβο που ακολουθεί χρόνια: Τον κατηγόρησε ευθέως για πολλά πράγματα, περιμένοντας την άμεση απάντησή του. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA