Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτά τους και δεν το κρύβουν... Παρά το ότι η γνωστή τραγουδίστρια και ο ηθοποιός της σειράς «Αγριες Μέλισσες» ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη. Ωστόσο, οι ίδιοι έχουν επιλέξει να μην μιλούν για τη σχέση τους αλλά να απολαμβάνουν - χωρίς να λένε πολλά σε τρίτους - τις στιγμές τους. 

Γι' αυτό και επέλεξαν να κάνουν ένα σύντομο ταξίδι στην Ιταλία για να περάσουν κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς. Οι φωτογραφίες, όμως, με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη κατά την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την Ιταλία κυκλοφόρησαν στον εγχώριο Τύπο. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψαν την Παρασκευή στην Ελλάδα από τη γειτονική χώρα και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τους περίμενε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Μάλιστα, η ρεπόρτερ της εκπομπής ρώτησε τη Δέσποινα Βανδή: «Τι ευχή έκανες στη Fontana Di Trevi;». Η Δέσποινα Βανδή, εμφανώς αμήχανη, απάντησε «Μου κάνεις πλάκα τώρα».

Δείτε το βίντεο από την άφιξη που έκαναν Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA