Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Άθικτοι» στο θέατρο Ακάδημος έδωσε το «παρών» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να θαυμάσει την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου

Διαβάστε ακόμη: Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου δεν κρύβουν τον έρωτά τους - Το επικό σχόλιο του Κοντιζά

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, απέφυγε να κάνει κριτική για την ηθοποιό, λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός, ενώ αποκάλυψε πως πρέπει να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το MasterChef του Star:

«Είναι η δεύτερη φορά που την βλέπω, μου αρέσει πάρα πάρα πολύ. Δεν είμαι αντικειμενικός, νομίζω ότι είναι πολύ καλή. Δεν είμαι ειδικός. Ο,τι βλέπω το λέω. Σιγά σιγά ξεκινάμε τα γυρίσματα και για το MasterChef».

Με τη σειρά της η Χρύσα Μιχαλοπούλου δήλωσε πως είναι πάντα αντικειμενικός κριτής και λαμβάνει υπόψη της την κριτική του:

«Είναι η δεύτερη φορά που βλέπει την παράσταση, νομίζω την τρίτη δεν θα ξαναέρθει. Δεν είναι αυστηρός, είναι αντικειμενικός κριτής. Δεν είναι και πολύ αυστηρός στο MasterChef. Εννοείται, λαμβάνω υπόψη μου τις κριτικές του. Μου φτιάχνει φαγητό, κάνει αρκετά πράγματα. Εγώ το MasterChef το έβλεπα και πριν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA