Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Marilyn Manson από το περιοδικό Rolling Stone. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, φέρεται να είχε στο διαμέρισμά του ηχομονωμένο χώρο, όπου φέρεται να έκλεινε γυναίκες, για να τις βασανίσει ψυχολογικά!

Διαβάστε ακόμη: Marilyn Manson: Καταγγελία από ηθοποιό του Game of Thrones για σεξουαλική κακοποίηση

Στο πλαίσιο της έρευνας, που διήρκεσε εννέα μήνες, το Rolling Stone μίλησε με περισσότερους από 55 ανθρώπους που έχουν γνωρίσει τον Marilyn Manson, ανάμεσά τους κάποιες από τις γυναίκες που τον έχουν κατηγορήσει για σεξουαλική ή ψυχολογική κακοποίηση. Τρεις γυναίκες που μίλησαν στο περιοδικό, ανάμεσά τους και η 'Εσμε Μπιάνκο που συμμετείχε στο Game of Thrones, έχουν κάνει μήνυση στον τραγουδιστή. 

Οι άνθρωποι που τον έχουν καταγγείλει σκιαγραφούν την εικόνα ενός ανθρώπου που προσέγγιζε τις γυναίκες με κολακείες και «μαύρο» χιούμορ προτού εμφανίσει ένα μοτίβο κακοποίησης που φέρεται να περιελάμβανε μαστίγωμα, χάραγμα αρχικών στο δέρμα, αναγκαστικό εγκλεισμό και βιασμό. Γυναίκες κατηγορούν τον Marilyn Manson πως τους προσέφερε ναρκωτικά, αλκοόλ και έλεγχε τις διατροφικές τους συνήθειες αλλά και τον ύπνο τους. Υποστηρίζουν πως τις κρατούσε αιχμάλωτες, συναισθηματικά και σωματικά μέχρι να υποκύψουν στη θέλησή του. Αν ήθελαν να τον εγκαταλείψουν, λένε, απειλούσε να αυτοκτονήσει ή και να τις σκοτώσει. 

Βασανισμός 

Σύμφωνα με το Rolling Stone, στο διαμέρισμα του Manson υπήρχε ηχομονωμένος χώρος που προσομοίαζε σε κελί εγκλεισμού, το οποίο χρησιμοποιούσε για να βασανίζει γυναίκες ψυχολογικά. Συνεργάτες και πρώην σύντροφοί του είπαν στο περιοδικό πως ο τραγουδιστής «εξόριζε» γυναίκες εκεί και τις κρατούσε εκεί για ώρες προκειμένου να τις τιμωρήσει για τα παραμικρά «παραπτώματα». Ο ίδιος το έλεγε «το δωμάτιο των κακών κοριτσιών».

Η Άσλεϊ Γουόλτερς, πρώην συνεργάτιδά του που τον έχει μηνύσει για σεξουαλική επίθεση μεταξύ άλλων, δηλώνει ότι ο Marilyn Manson απολάμβανε να λέει σε άλλους για αυτό τον θάλαμο. Ο πρώην βοηθός του, Ράιαν Μπράουν, που συνεργαζόταν με τον τραγουδιστή για 8 χρόνια αρνείται ότι είδε γυναίκες να κλείνονται στο λεγόμενο «δωμάτιο κακών κοριτσιών». Αλλά, συμπληρώνει, «ήταν γνωστό ότι έτσι το έλεγαν όλοι». 

Η Άσλεϊ Μόργκαν Σμιθλάιν, που του έχει κάνει μήνυση για σεξουαλική επίθεση και παράνομη φυλάκιση μεταξύ άλλων, λέει ότι επανειλημμένα την είχε αναγκάσει να μείνει για ώρες σε αυτό τον χώρο, που έχει περίπου το μέγεθος δοκιμαστηρίου, όταν είχαν σχέση. «Στην αρχή το έκανε να ακούγεται cool. Μετά, το έκανε να ακούγεται πολύ τιμωρητικό. Ακόμη κι αν ούρλιαζα, κανένας δεν θα με άκουγε. Στην αρχή παλεύεις και εκείνος απολαμβάνει την πάλη. Έμαθα να μην το παλεύω, γιατί του έδινα αυτό που ήθελε. Απλά πήγαινα κάπου αλλού με το μυαλό μου», δηλώνει. 

Αίμα και σβάστικες 

Το υπόλοιπο διαμέρισμα του Marilyn Manson ήταν διακοσμημένο με αίμα, σβάστικες και κομμένες φωτογραφίες από πορνοπεριοδικά, σύμφωνα με το Rolling Stone. «Υπήρχαν κόλποι παντού», λέει άτομο που είχε επισκεφθεί τον χώρο. Άλλοι, θυμούνται ότι είχαν δει ότι πάνω από το κρεβάτι του υπήρχε μήνυμα γραμμένο με σπρέι, που ανέφερε «AIDS». Τα έπιπλα, τα χαλιά και άλλα αντικείμενα ήταν μαύρα, όπως και οι κουρτίνες που ο τραγουδιστής χρησιμοποιούσε για να μπλοκάρει το φως σε κάθε παράθυρο, σχεδόν όλη την ημέρα. 

Η θερμοκρασία ήταν σταθερά χαμηλή και αν κάποιος την ανέβαζε ο Manson είχε ξεσπάσματα και κατέστρεφε έπιπλα, σύμφωνα με την έρευνα. Μία πρώην σύντροφός του αναφέρεται στο διαμέρισμα ως «το μαύρο ψυγείο». Άλλη το περιγράφει ως «καταψύκτη για κρέατα». Εκεί, υποστηρίζουν πολλές πρώην του, ο Marilyn Manson διέπραξε επανειλημμένες πράξεις ψυχικής, σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης, που τις άφησε να παλεύουν με περιόδους άγχους, κατάθλιψης, κρίσεων πανικού αλλά και με διαταραχή μετατραυματικού στρες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA