Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου, Δημήτρης, θέλησε να πάρει θέση όσον αφορά στο σατιρικό τρέιλερ της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα και η κόρη του τον... κάρφωσε λέγοντας πως είναι «μορφωμένος άνθρωπος και ξεκατινιάζεται στο Instagram»!

Διαβάστε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα vs Κατερίνα Καινούργιου: Κόντρα με αιχμηρές αναρτήσεις - «Μικρότητα, εμπάθεια»

«Ξαναλέω για τον μπαμπά μου, ο οποίος έχει ανοίξει Instagram. Είναι ένας πολύ μορφωμένος άνθρωπος, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο, έχει και ωραίο λόγο και ξαφνικά έχει αρχίσει να ξεκατινιάζεται στο Instagram. Όταν το συνειδητοποίησα τον πήρα τηλέφωνο και του λέω "συγνώμη τι κάνεις; Μπαίνεις και σχολιάζεις άλλες εκπομπές; Έχεις βάλει και μια φωτογραφία 30 χρόνια πριν". Και μου λέει "εγώ; Όχι, όχι, όχι". Και μου λέει "στενοχωριέμαι για σένα που στενοχωριέσαι. Και του λέω "δεν στενοχωριέμαι, εσύ σταμάτα να το κάνεις αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της το πρωί της Τρίτης (16/11). 

Στο τρέιλερ της εκπομπής του OPEN η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της, κάνουν θεατρικό σκετς με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν για to Σαββατοκύριακο στο Παρίσι. Το γεγονός αυτό έκανε... έξαλλη την παρουσιάστρια του ALPHA, η οποία έδωσε τη δική της απάντηση μέσω social media. «Κα Μαγγίρα αν πράγματι το βιντεάκι σας αφορά την Κατερίνα απλά να σας ενημερώσω ότι πηγαίνει πολύ συχνά στο Παρίσι από 16 ετών καθ’ ότι έχοντας τελειώσει το γαλλικό σχολείο και είναι και καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας είχε πολλά ενδιαφέροντα να βρίσκεται εκεί!», σχολίασε ο Δημήτρης Καινούργιος στην ανάρτηση του τρέιλερ στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CWQPmJrq4F_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA