Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το εξώδικο που έστειλε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη στον Γιώργο Θεοφάνους, μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας, στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1 το πρωί της Τετάρτης (17/11), διευκρινίζοντας πως η οικογένεια θα κινηθεί νομικά, εάν ο συνθέτης δεν ανακαλέσει τα όσα είπε. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Θεοφάνους: Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη του έστειλε εξώδικο

Αφορμή στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους πως η μητέρα του παντελή Παντελίδη τον έβριζε μετά το θάνατο του παιδιού της.

«Ο κύριος Θεοφάνους βγήκε σε μια εκπομπή και είπε ότι είδε τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη πάνω στο μνήμα του γιου της να καταριέται αυτόν, την οικογένειά του και τα παιδιά του. Τέτοιο πράγμα δεν έχει συμβεί ποτέ. Η οικογένεια και ειδικά, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη από τη στιγμή που το άκουσε, στεναχωρήθηκε πολύ. Μιλάμε για μια μητέρα που έχει χάσει το παιδί της. Βλέπω κάποια σχόλια, αυτή τη γυναίκα που έχει χάσει το παιδί της, τη χτυπάνε, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Δεν έχει ασχοληθεί με κανέναν. Βλέπω σχόλια ότι δήθεν έστειλε το εξώδικο για να κερδίσει χρήματα. Μα είναι δυνατόν να ειπωθεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που είναι ψέμα; Μπείτε στη θέση της».

Και συνέχισε ο κ. Απόστολος Λύτρας όσον αφορά τις προθέσεις της οικογένειας Παντελίδη:  

«Ζητάμε να ανακαλέσει. Σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούμε, βεβαίως, νομικά. Θα καταθέσουμε και μήνυση και αγωγή. Το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Δεν είναι δυνατόν για μια γυναίκα στην ηλικία της, που έχει περάσει όλα αυτό το Γολγοθά με το θάνατο του παιδιού της, να βγαίνει κάποιος και να ισχυρίζεται πράγματα που δεν έχουν συμβεί ποτέ. Ο κύριος Θεοφάνους δεν είχε πάει ούτε στην κηδεία. Ας έλεγε, λοιπόν, ότι του το μετέφεραν. Είπε ότι την είδε τη μητέρα του πάνω στο μνήμα.

Βάλτε και λίγο τη λογική, μια μητέρα στο μνήμα του παιδιού της θα ασχοληθεί με κάποιον άλλο; Είναι δυνατόν τώρα; Θα ασχολιόταν ποτέ μια μητέρα με τέτοια θέματα; Για ένα τραγούδι; Έχουμε δώσει μια προθεσμία πέντε ημερών στον κύριο Θεοφάνους για να ανακαλέσει αυτά που είπε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA