Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/11) η Δέσποινα Βανδή, η οποία έκανε guest εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο Barbarella Live που τραγουδάει η Άννα Βίσση με τις δύο σταρ να βάζουν φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση της συμπρωτεύουσας.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Εμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

Στη συμπρωτεύουσα, όμως, βρέθηκε -εντελώς τυχαία- και ο Ντέμης Νικολαΐδης και μάλιστα, το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως έμεινε στο ίδιο ξενοδοχείο, σε διαφορετικά ασφαλώς δωμάτια. Σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1 πάντως, Ντέμης και Δέσποινα δεν συναντήθηκαν ποτέ, μιας και η επικοινωνία τους μετά τον χωρισμό έχει περιοριστεί αρκετά.

«Η Δέσποινα Βανδή έφτασε πρώτη στο ξενοδοχείο. Με το που έφτασε ενημερώθηκε πως και ο Ντέμης Νικολαϊδης είχε κάνει και εκείνος κράτηση και θα είναι το Σαββατοκύριακο στο ίδιο ξενοδοχείο. Επειδή πολλά ειπώθηκαν και ακούστηκαν, οι δυο τους δεν είχαν καμιά επικοινωνία», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ωστόσο, ήταν το γεγονός πως η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να αφιερώσει ζωντανά στην πίστα του Barbarella Live ένα τραγούδι σε κάποιον, χωρίς να αποκαλύψει σε ποιον αναφέρεται. Το τραγούδι, που επέλεξε ήταν το «Ένα τσιγάρο διαδρομή» κι αν και στην αρχή πολλοί πίστεψαν ότι «πηγαίνει» στον Βασίλη Μπισμπίκη, προσέχοντας τους στίχους, άλλαξαν γνώμη.

Το συγκεκριμένο τραγούδι της Δέσποινας μιλάει για ένα χωρισμό με τον στίχο στο ρεφρέν να λέει «Εγώ εδώ, εσύ εκεί, να τσιγάρο διαδρομή». Μήπως, λέμε μήπως, η αφιέρωση να πήγαινε στον Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος βρισκόταν «εκεί», χωρίς να ιδωθούν καν; Άγνωστο...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA