Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μια ανάρτηση στο Instagram η Ρούλα Ρέβη έδωσε τέλος στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μετά τη συγγνώμη που ζήτησε στη χθεσινοβραδινή του εκπομπή. «Γρηγόρη όλα καλά και όλα περαστικά! Γρήγορη ανάρρωση» έγραψε η φωτογράφος, με δεδομένο ότι ο γνωστός παρουσιαστής νοσεί με κορονοϊό.

Αιτία της μεταξύ τους διένεξης ήταν μία ερώτηση που είχε κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την ηλικία της κας. Ρέβη, στον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα. «Το bullying για τη διαφορά της ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμη και χθες έλαβα ένα τέτοιο μήνυμα. Ότι και να λες κατά του bullying ή υπέρ της αγάπης, όταν υπάρχει μέσα σου αυτό το "χτικιό”, η κακία σου θα βγει. Μου έτυχε να ακούσω γυναίκα, επώνυμη δημοσιογράφο να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα. Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε… Γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι» είχε σχολιάσει πρόσφατα η γνωστή φωτογράφος.

Μετά από αυτό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον "αέρα" του The 2night show, τονίζοντας πως δεν είχε κανέναν σκοπό να τη στενοχωρήσει.

Αποστόλης Τότσικας: Βλαχιά να μιλούν ακόμη για τη διαφορά ηλικίας μου με τη Ρούλα Ρέβη

Ο Αποστόλης Τότσικας έδωσε τη δική του απάντηση σε αυτούς, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Το ότι σχολιάστηκε η διαφορά ηλικίας μας το θεωρώ τραγικό. Δεν ένιωσα κάτι. Οι αριθμοί δεν με όρισαν ποτέ, το θεωρώ γελοίο να συζητάς κάτι τέτοιο. Να στο πω και ωμά, το θεωρώ βλαχιά να ασχολείται κάποιος με τέτοια πράγματα εν έτη 2000 και βάλε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αποστόλης Τότσικας.

Και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να περνάω χρόνο με τα παιδιά για παιχνίδια και κάθε μέρα ξυπνάω στις 06:30 για να πάω τα παιδιά με το δικό μου αυτοκίνητο στο σχολείο. Ο Άγγελος κάνει ό,τι τρέλα έχω κάνει κι εγώ, απλά εύχομαι να είναι τόσο τυχερός όσο ήμουν εγώ. Του έδειξα κάποια στιγμή ένα βιντεάκι παρκούρ κι έμπλεξα, του είπα “ξέχασέ το”.Ας κάνουν ό,τι θέλουν τα παιδιά μου αρκεί να είμαι κάπου από κάτω. Σαν την κόρη δεν υπάρχει».

«Ήθελα από πολύ μικρός να κάνω οικογένεια αλλά η Ρούλα είναι ο άνθρωπος στον οποίο δένεις το καράβι σου, ήταν το λιμάνι μου. Πριν γνωρίσω τη Ρούλα είχα το ένστικτο, τώρα έχω το ένστικτο και τη Ρούλα να με βοηθάνε. Ήταν καταλύτης στη ζωή μου. Βρεθήκαμε πρώτη φορά σε φωτογράφιση και μετά ξαναβρεθήκαμε δύο χρόνια μετά και γίναμε ζευγάρι», τόνισε ο Αποστόλης Τότσικας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA