Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος στο «κρυφτό» που κράτησε αρκετούς μήνες έβαλαν το βράδυ της Δευτέρας ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή οι οποίοι αφού αρχικά βρέθηκαν στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» στο κέντρο της Αθήνας, στη συνέχεια είχαν και έξοδο για φαγητό όπου επίσης δεν «φοβήθηκαν» τα φλας των φωτογραφικών μηχανών.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια, οι δυο τους βρέθηκαν σε μια γνωστή ψαροταβέρνα στην Πειραϊκή όπου με μεγάλη παρέα συνέχισαν τη βραδιά τους... αγκαλιασμένοι χωρίς πλέον να τους ενδιαφέρει αν θα κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες τους ή όχι.

Είναι ενδεικτικό πως στην παρέα τους ήταν και ο λαουτιέρης Μανώλης Κονταρός, προσωπικός φίλος και των δυο, ο οποίος ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram φωτογραφίες από την όμορφή βραδιά, κάτι που προφανώς είχε την άδεια του ζευγαριού για να το κάνει. Σε μία από αυτές, μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης κρατάει αγκαλιά τη Δέσποινα Βανδή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA