Μενού
  • Α-
  • Α+

Έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό καθώς πέρα από υποστηρικτής του, ο Γιάννης Βογιατζής, έχει τραγουδήσει και τον ύμνο της ομάδας. όπως όμως αποκαλύπτει ο ίδιος του είχε γίνει πρόταση να τραγουδήσει κι εκείνον του Ολυμπιακού, ωστόσο ζήτησε χρήματα και δεν το έκανε!

Ο αειθαλής καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 και όπως ήταν αναμενόμενο η κουβέντα πήγε και στη μεγάλη του αγάπη, τον Παναθηναϊκό. Αποτελεί άλλωστε τη «φωνή» της ομάδας καθώς είναι εκείνος που ερμηνεύει τον ύμνο του «τριφυλλιού».

«Μου είχαν κάνει πρόταση να τραγουδήσω τον ύμνο του Ολυμπιακού» αποκάλυψε στην εκπομπή και συνέχισε: «Τους ζήτησα λεφτά. Και όταν με ρώτησαν γιατί ζητάω από αυτούς και όχι από τον Παναθηναϊκό, του είπα πως εκείνη είναι η ομάδα μου!». Παράλληλα ανέφερε πως είχε πάρει 250.000 δραχμές για να τραγουδήσει -όπως και έκανε- τον ύμνο της Ξάνθης, αλλά ο συγκεκριμένος έπαιξε μόλις για τρεις ημέρες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA