Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε μία φωτογραφία που δημοσίευσε η Εμιλι Ραταϊκόφσκι στον λογαριασμό της στο Instagram, η οποία την δημοσίευσε για να στείλει το δικό της μήνυμα κατά του body shaming

Διαβάστε ακόμη: Εριέττα Κούρκουλου: Η φωτογραφία με τον γυναικολόγο της που είχε προκαλέσει σάλο με το σποτάκι του «Συνεδρίου Γονιμότητας»

Η Ραταϊκόφσκι πόζαρε στο κόκκινο χαλί των βραβείων CFDA, φορώντας ένα crop top που άφηνε ακάλυπτους τους κοιλιακούς της. Οι χρήστες σχολίασαν το γεγονός ότι είναι πολύ αδυνατισμένη ενώ κάποιοι άλλοι την υπερασπίζονται ζητώντας να σταματήσει το body shaming προς το μοντέλο. H Έμιλι Ρατακόφσκι αποκάλυψε ότι δεν τολμούσε να ανεβάσει την συγκεκριμένη φωτογραφία στην οποία φαίνονται οι κοιλιακοί της γιατί φοβόταν τις αντιδράσεις στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CWqeGlsLRuC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι το σώμα μου και δεν θα υποκύψω στο body shaming» έγραψε σε story της η Εμιλι Ραταϊκόφσκι και αποκάλυψε πως σκεπτόταν να μην δημοσιεύσει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες για να μη σχολιάσουν το σώμα της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA