Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αιμιλία Υψηλάντη τοποθετήθηκε ξανά στην απόφαση που πήρε ο Άρης Σερβετάλης να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», στην οποία πρωταγωνιστούσε, καθώς δεν ήθελε να παίζει για θεατές που είναι μόνο εμβολιασμένοι. Η απόφαση του Αρη Σερβετάλη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες μέρες.

Διαβάστε ακόμη: Άρης Σερβετάλης: Είχε πει πως θα αποχωρούσε από τον Ρινόκερο, αναλαμβάνουμε ευθύνη απέναντι στους εργαζόμενους

«Δεν τοποθετήθηκα κατά του», ξεκαθάρισε η Αιμιλία Υψηλάντη το Σάββατο στην εκπομπή «OPEN Weekend», διευκρινίζοντας ότι είπε πως δεν ανήκει στην οικογένεια των ηθοποιών «με την έννοια της ομάδας». «Ότι μία ομάδα έχει τους δικούς της κανόνες λειτουργίας. Αν διαχωρίσει τη θέση του, θα έπρεπε να το κάνει με έναν διαφορετικό τρόπο, όχι με αυτόν τον δημόσιο», ανέφερε η Αιμιλία Υψηλάντη.

«Σαφώς ο καθένας έχει την ελευθερία να καθορίζει τη δική του θέση, αυτή την θέση του όμως όταν έχουμε 100 νεκρούς, πρέπει να καταλάβουμε ότι ένας ηθοποιός που είναι πολύ γνωστός, έχει μία ευθύνη πέραν του εαυτού του και γενικότερα στην κοινότητα. Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να γίνει, σιωπηλά και με σεμνότητα, χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις, είναι να αποχωρήσει και να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ουδείς αναντικατάστατος», ανέφερε η Αιμιλία Υψηλάντη για τον Αρη Σερβετάλη.

Αιμιλία Υψηλάντη: Εχει λήξει το θέμα Σερβετάλη για το θέατρο

«Γιατί να γίνει όλη αυτή η δημόσια φασαρία αυτή τη στιγμή; Όταν αποχωρήσει κάποιος από ένα θέατρο, λέει μία δικαιολογία, γίνεται μία αντικατάσταση. Μπορούσε η παραγωγή να βρει έναν τρόπο ώστε να μη δημιουργηθεί αυτή η φασαρία, από εδώ οι εμβολιασμένοι και από εκεί οι ανεμβολίαστοι», υπογράμμισε η Αιμιλία Υψηλάντη. Και πρόσθεσε: «Αυτό που κάνετε εσείς τώρα είναι κακός χειρισμός, κατά την άποψή μου. Βγάζετε ένα θέμα που έχει λήξει για το θέατρο. Εσείς σαν μέσον το καλλιεργείτε ακόμα πιο πολύ. Για το θέατρο έχει λήξει το θέμα. Από τη στιγμή που έχει γίνει αντικατάσταση, δεν υπάρχει θέμα», πρόσθεσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA