Μενού
  • Α-
  • Α+

Η βρετανίδα τραγουδίστρια Charli XCX βρέθηκε μπροστά σε ένα αποκαλυπτικό απρόοπτο την ώρα που απένειμε το βραβείο Aria στους Τζάστιν Μπίμπερ και Kid LAROI για το τραγούδι τους «Stay» κατά τα 35α Ετήσια Μουσικά Βραβεία της Ένωσης Αυστραλιανής Δισκογραφικής Βιομηχανίας (Aria Music Awards). 

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά το ημερολόγιο της Pirelli για το 2022 - Rita Ora, Kali Uchis και Iggy Pop!

Η Charli XCX φορούσε ένα μαύρο φόρεμα, αλλά την ώρα που σήκωσε το χέρι της για να αποχαιρετήσει το κοινό, η τιράντα του φορέματος κόπηκε, αφήνοντας σε κοινή θέα το στήθος της. Πάντως, η ίδια δεν έχασε την ψυχραιμία της, αλλά αντίθετα ξέσπασε σε γέλια.

https://www.instagram.com/tv/CW03uIzK_RN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη συνέχεια δε η νεαρή τραγουδίστρια ανέβασε το στιγμιότυπο στο προφίλ της στο Instagram, γράφοντας «συγχαρητήρια, παιδιά». Μάλλον η Charli XCX απευθυνόταν στην ομάδα που είχε αναλάβει την εμφάνισή της στα Μουσικά Βραβεία Aria, αποδεικνύοντας ότι αν μη τι άλλο διαθέτει χιούμορ, αλλά και μια αδυναμία στο μαύρο χρώμα αφού είναι αρκετά τα insta posts της όπου είναι ντυμένη στα μαύρα.

https://www.instagram.com/p/CW5-OGXK_0h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CWRRWATPaRi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CUQSWj_vTXi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CTxIm_QgXJH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CTVCZSIntLu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CShQjJtriw1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA