Μενού
  • Α-
  • Α+

O γερόλυκος της ροκ, Bryan Adams, δημιούργησε το Ημερολόγιο Pirelli 2022, το οποίο παραπέμπει σε εξώφυλλο μουσικού άλμπουμ. Το On the Road, όπως είναι ο τίτλος του ημερολογίου, είναι ιδέα του Adams, ο οποίος έχει από καιρό ασχοληθεί με τη φωτογραφική δουλειά παράλληλα με τη μουσική. Για το «Cal» επέλεξε ένα αστραφτερό καστ καλλιτεχνών σούπερ σταρ, συμπεριλαμβανομένων των Cher, Iggy Pop, Jennifer Hudson και Rita Ora για να δημιουργήσει ένα οπτικό ταξίδι σε μια μέρα από τη ζωή ενός μουσικού που περιοδεύει.

Το εξώφυλλο φιλοξενεί την St. Vincent να ποζάρει με μια πένα κιθάρας Pirelli στη γλώσσα της. Φιλοξενεί ακόμη φωτογραφίες της Cher και του Iggy Pop στα καμαρίνια, της Ora στο μπάνιο, της ράπερ Saweetie να σπρώχνει ένα καρότσι αποσκευών και της Jennifer Hudson που περιβάλλεται από λουλούδια.

Ο ράπερ Bohan Phoenix ποζάρει σε ένα πιάνο ενώ η φωτογραφία της Grimes τοποθετείται σε ένα φουτουριστικό σκηνικό. Ο Adams ήταν αυτό που τράβηξε τις φωτογραφίες στο Λος Αντζελες, το Κάπρι και τον Καναδά το περασμένο καλοκαίρι. «Με όλες αυτές τις εικόνες, η φαντασία παίζει μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια να δημιουργήσεις κάτι» δήλωσε ο 62χρονος μουσικός-φωτογράφος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA