Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από το οικογενειακό και το επαγγελματικό περιβάλλον. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως «αν πω ονόματα θα ανατριχιάσετε». 

Διαβάστε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: Από τους τσακωμούς στην ελληνική showbiz μέχρι τη διακοπή της παράστασης του Ζαραλίκου

«Και σε μένα ως κορίτσι μου έτυχαν πράγματα που τα αντιμετώπισα. Έχω πέσει θύμα βιασμού και από το οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και από το επαγγελματικό μου περιβάλλον. Δεν το είπα ποτέ. Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε» είπε η Μαρία Ιωαννίδου στο OPEN. Σε ερώτηση για το πώς το αντιμετώπισε, απάντησε: «Το έλεγα στη μαμά μου, το έλεγα στον Φρέντυ, το αντιμετώπιζα μόνη μου». Μάλιστα στο τέλος υπογράμμισε την υποστήριξή της στις γυναίκες του ελληνικού #MeToo που έχουν μοιραστεί δημόσια τον εφιάλτη που έζησαν, λέγοντας «εγώ με τα κορίτσια είμαι, εννοείται».

«Είμαι γεννημένη μάνα. Πηγαίναμε να κάνουμε με τον Φρέντυ Γερμανό μια εξωσωματική, όλα καλά στην εξέταση αλλά μετά από λίγο αρρώστησε. Δεν το προλάβαμε», είπε επίσης η Μαρία Ιωαννίδου και για την Ναταλία Γερμανού σχολίασε πως «ζήσαμε πολύ οικογενειακά, την αγαπώ και μου λείπει πάρα πολύ. Έλα βρε Ναταλία, να πιούμε έναν καφέ! Έλεος πια! Με στεναχωρεί που κάποιες φορές τηλεοπτικά μου κουνάει λίγο το δάχτυλο. Το συζητάμε αλλά με ενδιάμεσο το… facebook και δεν πάει έτσι». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA