Μενού
  • Α-
  • Α+

H Εύη Βατίδου ήταν καλεσμένη στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού στα νότια προάστια και μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία για τα κιλά της, την προσωπική της ζωή αλλά και τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια τον οποίο χαρακτήρισε συμβιβασμό. «Αρχικά μίλησε για τα κιλά της αποκαλύπτοντας ότι είναι 55 κιλά, όπως ήταν και πριν πολλά χρόνια». 

Σε ερώτηση για το αν συμβιβάστηκε ποτέ η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια απάντησε ότι «δεν συμβιβάστηκα στο θέμα του γάμου μου έξι χρόνια; Ο μεγαλύτερος συμβιβασμός από αυτόν δεν υπήρχε. Όταν είσαι έξι χρόνια σε μία σχέση, σίγουρα έχεις υπάρξει συμβιβασμένος κάπου». 

«Η αλήθεια είναι ότι περιμένεις να μιλήσει για έρωτα και για αγάπη, όχι μόνο για συμβιβασμό» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας τις δηλώσεις της. Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός, καθώς υπήρξαν πολύ έντονοι καβγάδες. Το πρώην μοντέλο μάλιστα κατηγόρησε τον γνωστό ποινικολόγο για ξυλοδαρμό, ενώ ο δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγος του τον χτύπησε στο κεφάλι με τακούνι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA