Μενού
  • Α-
  • Α+

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης είναι αναμφίβολα το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στην ελληνική σόουμπιζ. Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης ζουν τον έρωτά τους ελεύθεροι και δεν κρύβονται. Αυτό φαίνεται και από τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Μάλιστα, όσοι τους γνωρίζουν καλά μιλούν για μια σχέση δυνατή και έναν μεγάλο έρωτα. 

Διαβάστε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: Η «εισβολή» στον Χριστόφορο Ζαραλίκο για τη Μάνδρα και το «άδειασμα» στο Διαδίκτυο

Η Δέσποινα Βανδή πιο ανανεωμένη από ποτέ δεν κρύβει τον έρωτά της για τον Βασίλη Μπισμπίκη. Του αφιερώνει τραγούδια ενώ εκείνος την κοιτά να του τραγουδά «Στην Αυλή του Παραδείσου». Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» τόσο για το πώς και πού γνωρίστηκαν όσο και για το επίμονο πλην διακριτικό φλερτ του Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς ήταν εκείνος που την διεκδίκησε.

Δέσποινα Βανδή: Αν δεν ήταν σίγουρη για τον Μπισμπίκη, δεν θα έκανε δημόσιες εμφανίσεις

«Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματά της, δεν θα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της. Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν. Ένας έρωτας «κινηματογραφικός», λένε πρόσωπα που τους γνωρίζουν. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν που τη διεκδίκησε δυναμικά ήδη από την πρώτη τους επαφή στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Η Δέσποινα Βανδή, αν και είχε κολακευτεί πολύ από το ενδιαφέρον του, δεν ενέδωσε αμέσως. Χρειαζόταν χρόνο για να αφεθεί και εκείνος επέμεινε, χωρίς πίεση αλλά με σεβασμό. Τι κι αν έμοιαζαν να προέρχονται από κόσμους διαφορετικούς; Αυτό ήταν κάτι που τη γοήτευε πολύ – ειδικά τα τελευταία χρόνια, μετά την επαφή της με το θεατρικό σανίδι ως πρωταγωνίστρια θαύμαζε τους ταλαντούχους ηθοποιούς και έκανε στενή παρέα μαζί τους.

Μέχρι στιγμής σχέδια συγκατοίκησης δεν κάνουν ακόμη. Η Δέσποινα Βανδή εξακολουθεί να μένει στο σπίτι της στην Βούλα, καθώς δεν επιθυμούσε να διαταράξει τη ψυχολογία των παιδιών της. Μπορεί να μη θέλουν ακόμη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ωστόσο η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένοι και ζουν τη σχέση τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA