Μενού
  • Α-
  • Α+

Guest star στο «Just The Two Of Us» το βράδυ του Σαββάτου (4/12) στον Alpha θα είναι ο Light, ένας από τους πιο γνωστούς τράπερ στην Ελλάδα με τα περισσότερα streams στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμη: Πρωταγωνιστές - Light: Ο πατέρας μου χρεοκόπησε 5 φορές και πήγε φυλακή

Ο Light γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Ιανουαρίου 1995 με καταγωγή από την Κένυα από την πλευρά της μητέρας του και το πραγματικό του όνομα είναι Χρήστος Ιωαννίδης.

Τον ανακάλυψε σε ηλικία 17 ετών ο Υποχθόνιος, ενώ το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο «Nero Greco», το οποίο μεταφράζεται ως «ο μαύρος Έλληνας», ενώ το 2016 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ποιός Είμαι», το οποίο μέχρι σήμερα μετράει περισσότερες από 27 εκατομμύρια προβολές κι αποτελεί  το πιο γνωστό του σινγκλ.

Το 2017 κυκλοφόρησε το άλμπουμ Primo,το οποίο εξιστορεί την προσωπική του ιστορία. Τα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησε διάφορα σινγκλ, Mosca, OJ και Όλα τα Chains, τα οποία γνώρισαν, επίσης, μεγάλη επιτυχία.

Το 2020 συνεργάστηκε με άλλους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι MadClip, Hawk, Billy Sio, με τα τραγούδια τους να γίνονται χιτ, ενώ το τραγούδι Voodoo - σε συνεργασία με τον Hawk - κυκλοφόρησε στις 18 Δεκεμβρίου και στις 21 Δεκεμβρίου σε Spotify και YouTube αντίστοιχα, ενώ ακολούθησε στις 25 Δεκεμβρίου ο κοινός τους δίσκος «Supernova», ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στα 10 πιο δημοφιλή album παγκοσμίως.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA