Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το ρομαντικό Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στη βάση της, τη Θεσσαλονίκη και εκτός από επαγγελματικές υποχρεώσεις, το πρόγραμμα της Δευτέρας (6/12) περιελάμβανε και το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι της.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Ξενάγηση στο νέο ολόλευκο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη - Το πριν και το μετά

Η Ιωάννα Τούνη φώναξε φίλους και συνεργάτες και όλοι μαζί στόλισαν ένα, ομολογουμένως, εντυπωσιακό "χιονισμένο" χριστουγεννιάτικο δέντρο, με αμέτρητα λευκά φωτάκια και στολίδια, το οποίο "έδεσε" άψογα με το κατάλευκο σαλόνι της Ιωάννας Τούνη.

Κατά την προετοιμασία του η ίδια δεν ξέχασε, όπως κάνει συνήθως, να αυτοσαρκαστεί, δείχνοντας μέσω story στο Instagram ότι δε βοηθάει και πολύ, αλλά προτιμάει να το ρίχνει στα γλυκά. 

Πάντως, το πρωί της Τρίτης (7/12) η Ιωάννα Τούνη επεφύλασσε ακόμη μία ευχάριστη έκπληξη στους followers της αφού έδειξε πάλι μέσω insta story και τη στολισμένη - με λευκά φωτάκια - βεράντα της που σε συνδυασμό με το συννεφιασμένο καιρό της Θεσσαλονίκης αν μη τι άλλο δημιουργούσε ένα ομολογουμένως χριστουγεννιάτικο τοπίο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA